🔥İndirim Amazon’Da 300 TL Kupon Avantajı

5 ürün var sadece 😁

41 kere Maşallah amazonuma, kargolar zamanında çıkmaz doğru düzgün indirim vermez daha kötü nasıl olabilirim derdinde bir e ticaret sitesi:kekw:
sana denk gelmiş herhalde ilk günlerde çok ucuza ürünler alındı kargolar benim aldıklarım 1 gün sonra geldi dünde bir ürün aldım bugün geldi en geç 1 günde geliyor benim olduğum yerde bir sorun yaşandığında ise her türlü çözüyorlkar

sana denk gelmiş herhalde ilk günlerde çok ucuza ürünler alındı kargolar benim aldıklarım 1 gün sonra geldi dünde bir ürün aldım bugün geldi en geç 1 günde geliyor benim olduğum yerde bir sorun yaşandığında ise her türlü çözüyorlkar
Geçen aydan bu yana toplam 8 sipariş 4 ü iptal 2 si hiç Amazon depodan çıkmadan 1 hafta bekledikten sonra kargoya verilmeden iptal 2 tanesi de kolay gelsin dağıtıma bile çıkarmadı geri gitti iptal oldu beni de boşuna uğraştırdılar sürekli kayıt aç vs. sevmiyor sanırım beni bu Amazon başka nasıl yorumlayım bilemedim :cry:

Klavye mouse aldım 3 gün gecikti üstüne komşuya vermiş evde olmama rağmen aldım komşudan kutu açık kurcalanmış..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,163
Üyeler
204,629
Son üye
mustafaarda
Geri