60.000 TL'ye 4k Oyun İçin 9070xt Alınır mı?

Standartınız 120fps falan mı? 4k 30fps tepe tepe oyun oynarım yani. Ki 30fps'te olabilecek en ağır oyunlar için falan. Bu kartlar çoğu oyunu 60fps çalıştırabilecek kartlar. Sağ güç olarak bahsediyorum. Yoksa zaten artık FG DLSS ayağına 4k 100fps'ler havada uçuşuyor.
Kendim için söylemiyorum bunu. Benim standartlarım çok sorun değil çünkü çok nadir 3A oyun oynarım. :) Yani ben 200 FPS de alırım. Uzun ömürlü ve ideal olması için 2K daha makul geliyor. Zaten 27 inç veya 32 inç fark etmez 2K oldukça yeterli diye düşünüyorum. Üstelik bu kadar para verip 30 FPS oyun da oynamak istemem açıkçası. Ama dediğim gibi herkesin ihtiyacı kendisine. Bana kalsa ben 6800 ve 5700x ile de keyifle oyun oynuyorum hala.

dostum o bütcelerde amd ye bulaşacağına git rtx 5070 al 5060 ti al, sorunu derdi tasası bitmiyor, teknoloji olarakta geri kaldı dlss 5 deki o hayvani görüntü farkınıda kat hiç bi + sı kalmadı amd nin şuanda

Hocam 53 e taichi varsa at da alayım ben göremedim 57-58 e var
Kesinlikle bu kartı alırken dikkatli olun ben 1 hafta önce sipariş verdim ve iade ettim. Öyle bir coil whine varki kartta kulaklıksız oynarsanız ciddi derecede rahatsız ediyor. Biraz şans işi ancak taichi de çok fazla var bu problem.

Son düzenleme:
Kesinlikle bu kartı alırken dikkatli olun ben 1 hafta önce sipariş verdim ve iade ettim. Öyle bir coil whine varki kartta kulaklıksız oynarsanız ciddi derecede rahatsız ediyor. Biraz şans işi ancak taichi de çok fazla var bu problem.
Hangi marka model aldın reis

Arkadaşlar işe gireceğim, sistemi de yükseltmek istiyorum fakat ne alacağımı bilmiyorum. 9070XT alasım var fakat 4K de ileride GTA 6 vs oyunlar çıkınca kaldırır mı bilemiyorum, almaya değer mi yoksa 2K için mi 9070XT almalıyım?
60k verilmez bence 50k ya en ucuzlarından al geç gerek yok pahalı modellere 53k ya taichi satılıyo mesela en iyi soğutmalardan biri var o kartta gereksiz ucuz şuan al direkt onu

Hangi marka model aldın reis
1791398551897.webp

Asrock taichi almıştım. Şuan kartsız kaldım bakınıyorum. AMD radeon arayüzü hiç hoşuma gitmedi. FSR hariç ayarları yaptığımda hiç bir + hissetmedim. Kart fiyatları yakın olsa 5080 al geç derdim ama uçurum var.

alınır .

Arkadaşlar işe gireceğim, sistemi de yükseltmek istiyorum fakat ne alacağımı bilmiyorum. 9070XT alasım var fakat 4K de ileride GTA 6 vs oyunlar çıkınca kaldırır mı bilemiyorum, almaya değer mi yoksa 2K için mi 9070XT almalıyım?
Knk niye 60K veriyon güzel karta 60K da degil ya

Ayrıca şimdi baktım 47-49K dan falan başlıyor nolmus fiyatlara böyle ya milleti çok güzel kandırıyorlar ekiden zam gelince kullancı almazdı ürünü baktılar ani panikle yükselen ram fiyatları kapış kapıl gidiyor sonuna kadar yükseltirler hala milelt alıyor artık , adamalrda fiyat yükseltiyor artık sonucta insanlar alıyor diyerekten

2030 gelmeden teknolojide pc tarafında özellikle fiyatlar aşırı düşecek eski haline dönecek (doalr kuru olarak) demedi demeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,492
Üyeler
204,733
Son üye
mticrayzen4
Geri