Iffalcon 65u95a Vs TCL 65c6k Hangisini Önerirsiniz ?

Reaksiyon skoru
8
Beyler selam televizyon almayı düşünüyorum forumda araştırdım bu iki tv yi tam fiyat performans olarak gördüm. İkisi arasında kaldım. Öneriniz nedir?

Son düzenleme:
Hocam hatırladığım kadarıyla panelleri ve birçok özelliği aynıydı. Hangisi daha ucuzsa onu alın diyorlardı. Kasım yaklaştı kasımda daha ucuza alınabilir ikisi de

Beyler selam televizyon almayı düşünüyorum forumda araştırdım bu iki tv yi tam fiyat performans olarak gördüm. İkisi arasında kaldım. Öneriniz nedir?
Direkt aynı TV ikisi, üzerindeki logo farklı. Hangisi daha ucuzsa onu alabilirsin veya fiyat farkı azsa marka bilinirliği için TCL tercih edebilirsin.

tcl i takip ediyorum 1-2 haftadır en düşük 58k ya gördüm. 3-4 hafta önce 52.7k-55k ya düştüğünü biliyorum. bu ikisi için kaç tl iyi bir fiyat olur alınacak seviyede?

beyler iffalcon 52k ya düştü amazonda sizce almak için iyi bir fiyat mı?
@Frekans76 hocam siz piyasaya hakimsiniz sizin görüşünüz önemli benim için.

beyler iffalcon 52k ya düştü amazonda sizce almak için iyi bir fiyat mı?
@Frekans76 hocam siz piyasaya hakimsiniz sizin görüşünüz önemli benim için.
Gayet iyi fiyat hocam, zaten 51-54 arası satılıyordu.
Ama şunu da yazayim 10 k daha verip 65c7L de alinabilir, şuan Vatan internet magazasinda 72 k ya satılıyor yanında soundbar hediyesi ile birlikte, Tv 62-63 k lara gelmiş oluyor. Orta üst sekment SQD Mini led Tv almış olunur. U95a dan cok daha iyi Tv dir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,595
Üyeler
204,760
Son üye
Archidonz1rves
Geri