Wirless Kulaklık Önerisi

KetranXie

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
5000
Herkese merhaba ben wirless kulaklık bakıyorum ama çok bilgili değilim bu konuda ve ne seçeceğimi karar veremedim 2.4 ghz kablolu ve bluetooth olanlardan bakıyorum ve gözüme Wraith Eva takıldı daha piyasası yok ve incelemesi yok ama gene de sade ve şık bir tasarımı var ve hoşuma gidiyor ama herhangi bir gerçek kullanıcı yorumu yok işte ondan korkuyorum benim aradağım özellikler şunlar siyah olursa daha güzel olur ve oynadığım oyunlar çoğunlukla hikayeli oyunlar oluyor ve nintendo switch var elimde ona bağlansın istiyorum bütçem 3000-5000 arası belki çok hoş birşeyse 6000 kadar çıkmayı düşünürüm öneriniz varsa çok memnun olurum

Mchose x9 kullaniyorum memnunum . V9 turbo alabilecek olsam onu alırdım

Mchose x9 kullaniyorum memnunum . V9 turbo alabilecek olsam onu alırdım
V9 turbo+ baktım gerçekten hoşuma gitti fakat yurtdisinda biraz fazla yerden yere vuran olduğunu gördüm ama bizim ülkemizde kullanıp hoşuna giden olmuş kullanan bir kişi buldum ve ona yazdım youtube da 2 hafta önce yorum atmış geri dönüş bekliyorum önerdiğin hoşuma gitti

Herkese merhaba ben wirless kulaklık bakıyorum ama çok bilgili değilim bu konuda ve ne seçeceğimi karar veremedim 2.4 ghz kablolu ve bluetooth olanlardan bakıyorum ve gözüme Wraith Eva takıldı daha piyasası yok ve incelemesi yok ama gene de sade ve şık bir tasarımı var ve hoşuma gidiyor ama herhangi bir gerçek kullanıcı yorumu yok işte ondan korkuyorum benim aradağım özellikler şunlar siyah olursa daha güzel olur ve oynadığım oyunlar çoğunlukla hikayeli oyunlar oluyor ve nintendo switch var elimde ona bağlansın istiyorum bütçem 3000-5000 arası belki çok hoş birşeyse 6000 kadar çıkmayı düşünürüm öneriniz varsa çok memnun olurum
Eva tasarımına benzer ATK Mercury vardı. Büyük ihtimalle de onlara ürettiriyorlar. Tasarım baştan falso o yüzden hiç bulaşmayın. Bu tarz kulaklıkların üst kısımları garanti çatlıyor.

Bu bütçede en ideali Mchose X9.

Şarj standı olan bir üst ürünü de var. Ama bu ürün hakkında pek inceleme görmedim. Yine Mchose gibi hem kumaş hem deri pedle birlikte geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,236
Üyeler
204,650
Son üye
keskin52
Geri