Bölgesel değişir ama ben kullanırken Türk Telekom altyapısına göre açık ara farkla daha iyiydi. Ben kullanırken Türk Telekomdan pahalıydı şuan baya ucuz kalmış.1 seneden fazladır turknetteyim 1-2 hafta önce süperonline geldi aynı fiyata 1000mb veriyor ve 2 ay ücretsiz sizde geçmeye değer mi kullanan varmı destek oluyorlar mı
aynı fiyata 1000mb veriyor, tek sorun mahalleye geleli 10 gün oldu ne kadar verimli olur mechulBölgesel değişir ama ben kullanırken Türk Telekom altyapısına göre açık ara farkla daha iyiydi. Ben kullanırken Türk Telekomdan pahalıydı şuan baya ucuz kalmış.
10 gün oldu geleli ne kadar memnun kalınır orası mechul yoksa fiyat olarak çok iyisuperonline'ın kurulum hizmeti turknetin çok çok üzerinde, ancak bölgemde son zamanlarda çok fazla kesinti oldu ve şimdi de gerekli hızı vermiyor ama öncesinde iyiydi.
düşündürdüüüDeğmez ; ping ve kısıt şikayeti çok gibi.
Ben zamanında Türknetin 2 katı para ile anlaşmıştım hız da aynıydı ama Türknet baya sorun çıkarmıştı fazla ödemeye mecbur kaldım denebilir.aynı fiyata 1000mb veriyor, tek sorun mahalleye geleli 10 gün oldu ne kadar verimli olur mechul
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
10 gün oldu geleli ne kadar memnun kalınır orası mechul yoksa fiyat olarak çok iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
düşündürdüüü![]()
eyvallah hocam yorumun içinBen zamanında Türknetin 2 katı para ile anlaşmıştım hız da aynıydı ama Türknet baya sorun çıkarmıştı fazla ödemeye mecbur kaldım denebilir.
Turkcell destek olarak süperdir pek desteklik bir işim olmadı gerçi ama MH ye falan hemen bağlıyor Türk Telekom biraz sıkıntılıydı, Türknette zaten hiç yok MH
Yine de bölgesel olarak hizmet kalitesi değişebilir şuanki internetimde sorun yok memnunum diyorsan binadakiler bağlatıp deneyimleyene kadar olduğun yerde devam edebilirsin.
14-15 sene önce yaşadığım mahalleye fiber alt yapı geldi. Geldiği günden beri Superonline'dayım. İlk olarak TR'nin internet ve şebeke alt yapısının kötü olduğunu bilmek ve buna göre mukayese yapmak gerekiyor. Bana kalırsa internet servis sağlayıcıları arasında EĞER Kİ FİBER ALT YAPIN VARSA en iyisi Turkcell Superonline. Son 2 senedir ben de Gbit download hızı paketine geçtim, testlerde aldığım minimum hız 940-950 arası. Ping konusuna gelecek olursak, ping dediğin şeyi o kadar fazla parametre etkiliyor ki. Oynadığın oyunun serveri olup olmaması, alt yapının stabil bir bağlantı hızı destekleyip desteklememesi gibi bir dünya konu var. Spesifik olarak bir sağlayıcıyı doğrudan suçlayamazsın yani, kaldı ki ben pingle alakalı problem yaşamadım hiç. Bir aralar paket loss problemi yaşıyordum o da çözüldü uzun süre geçmeden. Bence geçebilirsin 2 ay ücretsiz büyük avantaj. Destek konusuna gelirsek, kendi adıma konuşuyorum ben hiç problem yaşamadım. Teknik servisse teknik servis, değişimse değişim. Randevu alındıktan sonraki 48 saat içinde en geç geldiler müdahale yaptılar. Eğer sorun Turkcell tarafındaysa tüm değişim, servis, işçilik ücretsiz oluyor size bir ücret yansıtmıyorlar ve şimdiye kadar sorunun hangi tarafta olduğuyla ilgili şeffaf davrandılar. Kıssadan hisse, Superonline geldi dediğin fiber alt yapı ise geçmeni tavsiye ederim.1 seneden fazladır turknetteyim 1-2 hafta önce süperonline geldi aynı fiyata 1000mb veriyor ve 2 ay ücretsiz sizde geçmeye değer mi kullanan varmı destek oluyorlar mı
hocam yeni geldi işte tek korkum o yeni olması bi aksilik yaşatırmı yoksa fiber alt yapı geldi 2 hafta önce14-15 sene önce yaşadığım mahalleye fiber alt yapı geldi. Geldiği günden beri Superonline'dayım. İlk olarak TR'nin internet ve şebeke alt yapısının kötü olduğunu bilmek ve buna göre mukayese yapmak gerekiyor. Bana kalırsa internet servis sağlayıcıları arasında EĞER Kİ FİBER ALT YAPIN VARSA en iyisi Turkcell Superonline. Son 2 senedir ben de Gbit download hızı paketine geçtim, testlerde aldığım minimum hız 940-950 arası. Ping konusuna gelecek olursak, ping dediğin şeyi o kadar fazla parametre etkiliyor ki. Oynadığın oyunun serveri olup olmaması, alt yapının stabil bir bağlantı hızı destekleyip desteklememesi gibi bir dünya konu var. Spesifik olarak bir sağlayıcıyı doğrudan suçlayamazsın yani, kaldı ki ben pingle alakalı problem yaşamadım hiç. Bir aralar paket loss problemi yaşıyordum o da çözüldü uzun süre geçmeden. Bence geçebilirsin 2 ay ücretsiz büyük avantaj. Destek konusuna gelirsek, kendi adıma konuşuyorum ben hiç problem yaşamadım. Teknik servisse teknik servis, değişimse değişim. Randevu alındıktan sonraki 48 saat içinde en geç geldiler müdahale yaptılar. Eğer sorun Turkcell tarafındaysa tüm değişim, servis, işçilik ücretsiz oluyor size bir ücret yansıtmıyorlar ve şimdiye kadar sorunun hangi tarafta olduğuyla ilgili şeffaf davrandılar. Kıssadan hisse, Superonline geldi dediğin fiber alt yapı ise geçmeni tavsiye ederim.
ben de 1000mb varken diğer seçeneklere bakılır mı diye bir şey sormustum ama genelde fiyatlar cok yakin gibi bir düşüğüyle. Daha düşükleri de var ama...altyapı ve yurtdışı portları çöp.. eğer online oyun oynamıyorsan geç.. aksi halde geçmene gerek yok. ayrıca 1000mpbs seni kandırmasın ne yapıyorsun sanki 1000mpbs ihtiyaç duyacaksın