Gemini Modellerine Yeni Erişim Sınırları !

Tablet123

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,792
Birkaç kaynakta gördüğüm haberlere göre Google 9 ekimden itibaren düşük abonelik seviyelerinde erişim kısıtlamasına gidecekmiş.

Bu düzenleme kapsamında ücretsiz aboneler artık sadece Flash Lite modellerine erişebilecek, Plus aboneleri ise Flash Lite ve Flash modele erişirken Pro modele erişemeyecek. Pro aboneleri eskisi ile aynı şekilde kullanabilecek. Ek olarak effort ayarı geleceği söyleniyor ve bunda da ve en üst düşünme ayarını sadece Pro ve üstü planlar kullanabilecek.

Siz bu düzenleme hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
50 liraya 18 aylık pro abonelik aldık bize vurmuyo sanırım

Birkaç kaynakta gördüğüm haberlere göre Google 9 ekimden itibaren düşük abonelik seviyelerinde erişim kısıtlamasına gidecekmiş.

Bu düzenleme kapsamında ücretsiz aboneler artık sadece Flash Lite modellerine erişebilecek, Plus aboneleri ise Flash Lite ve Flash modele erişirken Pro modele erişemeyecek. Pro aboneleri eskisi ile aynı şekilde kullanabilecek. Ek olarak effort ayarı geleceği söyleniyor ve bunda da ve en üst düşünme ayarını sadece Pro ve üstü planlar kullanabilecek.

en kötü yapay zekalardan biri bir de böyle saçma şeyler mi yapıyorlar

pro 3.1 çöp zaten artık trex fosili ondan daha yeni

pro 3.1 çöp zaten artık trex fosili ondan daha yeni
4 serisi gelecek büyük ihtimalle hepsi için, Argon zaten duyuruldu alt modelleri de güncellerler o yüzden yapıyorlardır.

Argon büyük ihtimalle Proya da verilmeyecek gibi, anca Ultra modele sınırlı kullanımla verirler Claude Fable gibi, ama bir ihtimal denememiz için bir süre verebilirler.

Güncelleme gelmiş, Pro abonelikte düşük, orta, yüksek olarak 3 düşünme kotası getirilmiş, ücretsiz modelde düşünme kısmı hiç yok ancak üst seviye modellere erişim bende hala var, bunu belki kademeli olarak getiriyor olabilirler çünkü Pro planda da hala düşünme seçenekleri gelmeyen hesaplar var, Plus ve Ultra planları kullanmadığım için bilgim yok.

Eğer Plus kullanan varsa düşünme kotası seçenekleri ve model seçimi ne durumda bilgi paylaşabilir, aynı şekilde ücretsiz kullananlar da benim gibi hala modellere erişim sağlıyor mu yoksa kapanmış mı kontrol edebilir.

parası olan claude çeksin 1k ya canavar gibi bir şey

Güncelleme gelmiş, Pro abonelikte düşük, orta, yüksek olarak 3 düşünme kotası getirilmiş, ücretsiz modelde düşünme kısmı hiç yok ancak üst seviye modellere erişim bende hala var, bunu belki kademeli olarak getiriyor olabilirler çünkü Pro planda da hala düşünme seçenekleri gelmeyen hesaplar var, Plus ve Ultra planları kullanmadığım için bilgim yok.

Eğer Plus kullanan varsa düşünme kotası seçenekleri ve model seçimi ne durumda bilgi paylaşabilir, aynı şekilde ücretsiz kullananlar da benim gibi hala modellere erişim sağlıyor mu yoksa kapanmış mı kontrol edebilir.
1791597554117.webp

Plus sahibiyim, yukarıda gördüğün gibi durum. Zaten çöp olan bir şeyde böyle bir ayar komik geliyor o yüzden hiç dokunmuyorum bile.

Umurumda değil ne yaptıkları, aciliyeti olan bir verim yoksa kullanmıyorum bile sağladıkları hizmeti. O kadar çöpler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1791597888034.webp

Cidden fosil gibi bir modelleri var ya dsajkdsajkdjasdasj
Yeni Genshin sürümü ile ilgili ve meta ile ilgili bilgi alıyordum bana dediğine bak ya puhaahha (7.x yeni sürüm, Vesna oyuna gelen yeni kahraman)
Lan önce bi factual-check yapsaydın, bi kontrol etseydin.. Direkt "teorik o ya, takma" ne demek asdjasjdasjdsajdsa
Modele kendisini nasıl kullanmasını gerektiğini öğretmeliymişim gibi hissediyorum, ya da burada bi hekim vardı onun dediği gibi: Sanki Gemini engelli, bende onu mutlu etmeye çalışıyorum.

Son düzenleme:

Anthropic bütün pazarı domine etmişken yaptıkları ancak kendi topuklarına sıkmak olur. Pro model harici kullanılabilir model yok ve pro modelde daha test edilmedi sadece benchmark sonuçları güzel duruyor. Pro modeli bedavadan alanlar harici bir allahın kulu gidip gemini kullanmaz. Sonnet 5.5 Haiku 5.5 var ücretsiz karşılaştırılamayacak kadar iyi iş yapıyorlar.

4 serisi gelecek büyük ihtimalle hepsi için, Argon zaten duyuruldu alt modelleri de güncellerler o yüzden yapıyorlardır.

Argon büyük ihtimalle Proya da verilmeyecek gibi, anca Ultra modele sınırlı kullanımla verirler Claude Fable gibi, ama bir ihtimal denememiz için bir süre verebilirler.
Argon Pro'ya da kesin gelir, Pro'un olayı o zaten. Gemini 4 Argon lütuf değil zaten olması gerekendi, çok uzun süredir büyük model çıkarmadıkları için büyük bir olay gibi gelebilir ama Pro modelinde olmazsa bir anlamı kalmıyor, gider Codex, Claude kullanırım yani. Plus chat için, Pro ve Ultra Chat + Antigravity için, tek farkları limitleri olur. Sırf bu yüzden zaten Gemini Pro aboneliği alıyorum, normalde Codex kullanıyorum 6.1 Sol ile limit tüketimi ciddi oranda yavaşlasa da hala haftalık limitin yenilenmesini çok bekliyorum, Gemini 4 Argon'un limit tüketimi ve performansı hoşuma giderse projelerimi oraya kaydırabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,419
Üyeler
204,707
Son üye
mrennn
Geri