Ou-Sama
80+ Platinum
- Katılım
- 7 Mayıs 2020
- Mesajlar
- 12,108
- Reaksiyon skoru
- 6,583
Oyun arşivihocam konuyla alakasız 23 tb alanı ne yapıyorsun ssd olarak![]()
Oyun arşivihocam konuyla alakasız 23 tb alanı ne yapıyorsun ssd olarak![]()
Alana kadar bitmesse iade onaylandığı gibi yapıştıracağım.pro store tedarikçi diye biliyorum hocam. Colorful beyazı bitek o satıyo zaten. Baya bi insan alışveriş yaptı sıkıntı yaşamadılar. Zaten hepsiburada üzerinden aldığın için iade vs. sıkıntı çıkmaz.
Kasımda bi düşer mi acaba? Sonra alırım 20 gün sonra 20 bin aşağıya falan düşmesin? Ben düşmez artar diye aldım ama kasımda düşebiliyo ve düşer diyosanız tarihleri ne zaman?pro store tedarikçi diye biliyorum hocam. Colorful beyazı bitek o satıyo zaten. Baya bi insan alışveriş yaptı sıkıntı yaşamadılar. Zaten hepsiburada üzerinden aldığın için iade vs. sıkıntı çıkmaz.
Ben daha düşeceğini sanmıyorum hocam. Şuan en ucuz 5080 giriş seviye siyah modeller 107k zaten daha ne kadar ucuza verebilirler ki beyazlar ekstra pahalı oluyor biliyorsunuz. Ben çok beklemezdim açıkçası ama kahin de değilim düşedebilir düşmeyedebilir.Kasımda bi düşer mi acaba? Sonra alırım 20 gün sonra 20 bin aşağıya falan düşmesin? Ben düşmez artar diye aldım ama kasımda düşebiliyo ve düşer diyosanız tarihleri ne zaman?
Anca 1-2 lira aşağısına gelir gibi hissediyorum bide şuan pc hiç yok 1 ay zorlar beni.Ben daha düşeceğini sanmıyorum hocam. Şuan en ucuz 5080 giriş seviye siyah modeller 107k zaten daha ne kadar ucuza verebilirler ki beyazlar ekstra pahalı oluyor biliyorsunuz. Ben çok beklemezdim açıkçası ama kahin de değilim düşedebilir düşmeyedebilir.
İade olursa al diyosun yaniBen daha düşeceğini sanmıyorum hocam. Şuan en ucuz 5080 giriş seviye siyah modeller 107k zaten daha ne kadar ucuza verebilirler ki beyazlar ekstra pahalı oluyor biliyorsunuz. Ben çok beklemezdim açıkçası ama kahin de değilim düşedebilir düşmeyedebilir.
fiyatı da da öyle5080 babadır.
Sanırım tek mantıklı yorum bu.5080 almıyosan 9070XT'den 5070TI geçmek çok mantıklı değil.
5070Ti için 9070xt den vazgeçmenin anlamı yok ama 5080 için para çıkıyorsa alınabilir. Ek olarak halihazırda Nvidia da da driver sorunları ara ara yaşanmakta. 5080 kullanıcısı olarak konuşuyorum. 9070xt yi alalı ne kadar oldu iade süresi geçti mi?Merhabalar, sıfır 9070xt aldım ama ileride sorun yaşamaktan korktuğum için iade etmeyi düşünüyorum. Edip 5070 Ti ikinci el veya sıfır. Ya da 5080 ikinci el veya sıfır çıkacağım. Fiyatlar şu şekilde şimdilik:
5070 Ti Aero 2. El : 75 ( peşin)
RX9070 XT XFX Magnetic Air : 54 (6 taksit)
5080 Sıfır Colorful : 115 (9 taksit)
5080 Sıfır Zotac Sahibinden : 95 (Peşin)
5070 Ti Sıfır Aero : 98 (9 taksit)
nvidia da sorun yaşayamacağını kimse garanti edemez. sadece forumda gördüklerini tam anlayamadığın için kafan karışmış. boşa masraf etmeyin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
fiyatı da da öyle![]()
Hiç katılmıyorum.Boşuna para israfı bence
4 gün oldu 2 kez crash aldım millet hala şaka gibi öneriyor bence para verince kötüleyemiyorlar 4 yıl 3070 kullanıp gram sorun görmedimSanırım tek mantıklı yorum bu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5070Ti için 9070xt den vazgeçmenin anlamı yok ama 5080 için para çıkıyorsa alınabilir. Ek olarak halihazırda Nvidia da da driver sorunları ara ara yaşanmakta. 5080 kullanıcısı olarak konuşuyorum. 9070xt yi alalı ne kadar oldu iade süresi geçti mi?
Hocam sorun yaşıyorsanız tabii ki iade edin. Ha şöyle bir durum da var siz sorun yaşıyorsunuz diye tüm AMD ürünleri kötü değil ama sorunu yaşayan ve canı yanan bilir bu durumu. AMD ekran kartından kötü bir tecrübe edinmişsiniz ve haklı olarak kullanmak istemiyorsunuz bu hakkınızdır ona bir şey denilemez.Hiç katılmıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
4 gün oldu 2 kez crash aldım millet hala şaka gibi öneriyor bence para verince kötüleyemiyorlar 4 yıl 3070 kullanıp gram sorun görmedim
Alabiliyorsan rtx 5090