Codes 80+ Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 119 Reaksiyon skoru 56 23 Mart 2021 #1 Merhabalar, Rdr2'de at kullanırken mouse ile kontrol oluyor ve bu atta giderken arkamıza bakmayı, ateş etmeyi çok zorlaştırıyor. Bunu kapatmanın bir yolu var mı? İyi forumlar.
Merhabalar, Rdr2'de at kullanırken mouse ile kontrol oluyor ve bu atta giderken arkamıza bakmayı, ateş etmeyi çok zorlaştırıyor. Bunu kapatmanın bir yolu var mı? İyi forumlar.
En İyi Cevap Prmy 23 Mart 2021 Ararlardan at kontrolünü "Camera Relative" yerine "Horse Relative" yaparak çözebilirsiniz. Tam ayar adını hatırlamıyorum ama böyleydi sanırım.
Ararlardan at kontrolünü "Camera Relative" yerine "Horse Relative" yaparak çözebilirsiniz. Tam ayar adını hatırlamıyorum ama böyleydi sanırım.
Prmy 80+ Bronze Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1,557 En İyi Cevap 4 Reaksiyon skoru 3,118 23 Mart 2021 #2 Ararlardan at kontrolünü "Camera Relative" yerine "Horse Relative" yaparak çözebilirsiniz. Tam ayar adını hatırlamıyorum ama böyleydi sanırım. Upvote 0 Downvote En İyi Cevap
Ararlardan at kontrolünü "Camera Relative" yerine "Horse Relative" yaparak çözebilirsiniz. Tam ayar adını hatırlamıyorum ama böyleydi sanırım.
Codes 80+ Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 119 Reaksiyon skoru 56 23 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Prmy yazmış: Ararlardan at kontrolünü "Camera Relative" yerine "Horse Relative" yaparak çözebilirsiniz. Tam ayar adını hatırlamıyorum ama böyleydi sanırım. Devamı için tıklayın... Teşekkürler, bakıyorum. Upvote 0 Downvote
Prmy yazmış: Ararlardan at kontrolünü "Camera Relative" yerine "Horse Relative" yaparak çözebilirsiniz. Tam ayar adını hatırlamıyorum ama böyleydi sanırım. Devamı için tıklayın... Teşekkürler, bakıyorum.
Prmy 80+ Bronze Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1,557 En İyi Cevap 4 Reaksiyon skoru 3,118 23 Mart 2021 #4 Codes yazmış: Teşekkürler, bakıyorum. Devamı için tıklayın... Controls bölümünde Third Person kategorisi altından değiştirilebiliyormuş... Upvote 0 Downvote
Codes yazmış: Teşekkürler, bakıyorum. Devamı için tıklayın... Controls bölümünde Third Person kategorisi altından değiştirilebiliyormuş...
Codes 80+ Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 119 Reaksiyon skoru 56 23 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Prmy yazmış: Controls bölümünde Third Person kategorisi altından değiştirilebiliyormuş...Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Hallettim, çok teşekkürler. Upvote 0 Downvote
Prmy yazmış: Controls bölümünde Third Person kategorisi altından değiştirilebiliyormuş...Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Hallettim, çok teşekkürler.