Sizce MSI mı? MONSTER mı?

Katılım
24 Mart 2022
Mesajlar
449
Reaksiyon skoru
262
Bütçe
23000
Merhabalar üniversite eğitimim için artı olarak oyun oynamak için laptop almak istiyorum. Bütçe sıkıntı değil marka modelleri araştırırken bana uygun 2 tane laptop gördüm.

1- https://www.hepsiburada.com/msi-kat...nt=HBCV000012II6A&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c
2- https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t5-v20-3/

Ben öyle çok fazla anlamam kendimce özelliklerine baktığım kadarıyla gözüme çarpan farklardan birisi MONSTER ekran kartı 130w MSI 85w oyunlarda aralarında ortalama 10-15 bazen 20 ye yakın FPS farkları oluyor. Gerek kasa kalitesi olsun gerek soğutma olsun hatta teknik destek olsun bunları göz önünde bulundurursak sizce hangisini tercih etmeliyim ? Bu arada MONSTER`a karşı fazla tepki var gibi gördüm bu yüzden şuan MSI a daha yakın gibiyim.
 
MSI KATANA serisini tavsiye etmem.

Monster V20.3 kasası TongFang modeldir, Monster tercih edebilirsiniz.
 
Monster tercih edin. KATANA serisinin kasası ve soğutması berbat.
Az önce ürün yorumlarında kasanın tamamen plastik olduğunu okudum. Monster tarafında da karşıma çıkan kullanıcı yorumları kafamı çok karıştırıyor. Bende benzer mağduriyetler yaşar mıyım acaba? diye düşünüyorum sonuçta büyük paralar bunlar.
 
Az önce ürün yorumlarında kasanın tamamen plastik olduğunu okudum. Monster tarafında da karşıma çıkan kullanıcı yorumları kafamı çok karıştırıyor. Bende benzer mağduriyetler yaşar mıyım acaba? diye düşünüyorum sonuçta büyük paralar bunlar.
TongFang kasa diye hatırlıyorum ben. Olmazsa tekrar bakarım. Ama MSI'ın bu serisini tavsiye etmiyorum.
 
Monster.
 
Geri
Top