işlemci ısınma sorunu

lShooterl

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
5
merhaba. öncelikle i7 7700 işlemcim var ve bazen saçma sapan şekilde çok fazla zorlamıcak bir oyunda bile işlemci ısınıyo ve fan hızı çok artıyo ve pc anırıyor format falan attım ama geçmedi saçma olan ise oyunu tekrar kapat aç yapınca ısınmıyor yardımcı olursanız sevinirim

merhaba. öncelikle i7 7700 işlemcim var ve bazen saçma sapan şekilde çok fazla zorlamıcak bir oyunda bile işlemci ısınıyo ve fan hızı çok artıyo ve pc anırıyor format falan attım ama geçmedi saçma olan ise oyunu tekrar kapat aç yapınca ısınmıyor yardımcı olursanız sevinirim
kasa ne hava akışı iyi mi?

Hava akışı iyi bir kasa ile ısınma sorunu düzelebilir. Ben Dark maxima v20 almadan önce yan paneli olmayan kasa ile 90 derece filan alıyordum, şimdi ise full yükte işlemci 67 dereceyi geçmiyor. Stok fan var işlemcide

Son düzenleme:
Hava akışı iyi bir kasa ile ısınma sorunu düzelebilir. Ben Dark maxima v20 almadan önce ön paneli olmayan kasa ile 90 derece filan alıyordum, şimdi ise full yükte işlemci 67 dereceyi geçmiyor. Stok fan var işlemcide
bende düşündüm fan stok falan olabilirmi diye ama önceden olmadığından saçma geldi oda biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,921
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs
Geri