Neler Yeni

Heswe

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Uğur
Uygun Olmayan (Sonradan Değiştirilmiş) Konu Başlığı
Technopata iyi ayar veren bi mesaj yazmıştım üyeliğimi silin diye vs ... bütün moderatörler ayrı ayrı mail atmış laf sokma çabaları vs görseniz çıldırırsınız ne lan bu dedim, hapishane mi burası kendinizi ne sanıyorsunuz gibi şeyler yazmıştım. bida seni burda görmiyim gibi mesajlar neler neler yazmışlar :DDDDD DA harbiden bin basar diyip son cevabıda atttım konu kapandı :D

majorw0w

80+ Silver
Technopata iyi ayar veren bi mesaj yazmıştım üyeliğimi silin diye vs ... bütün moderatörler ayrı ayrı mail atmış laf sokma çabaları vs görseniz çıldırırsınız ne lan bu dedim, hapishane mi burası kendinizi ne sanıyorsunuz gibi şeyler yazmıştım. bida seni burda görmiyim gibi mesajlar neler neler yazmışlar :DDDDD DA harbiden bin basar diyip son cevabıda atttım konu kapandı :D
Tmm

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
bravo kardeşim

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
images.jpeg

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,638
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Bu tarz konulara gerek yok hocam. İki forum arasında gereksiz tartışma çıkarıyor çünkü. Fakat orası "bence" güzel bir yer değil. Mesaj sayısı, çözüm sayısı yüksek olan kendini bir halt sanıyor.

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Uğur
Bu tarz konulara gerek yok hocam. İki forum arasında gereksiz tartışma çıkarıyor çünkü. Fakat orası "bence" güzel bir yer değil. Mesaj sayısı, çözüm sayısı yüksek olan kendini bir halt saninsanlar neden böyle ya

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
O forma ayar oluyorum harbi. Çocukken banlanmıştım 3 yıl önce hala çok büyük değilim 18'im ama geçenlerde kayıt oldum tekrardan İP aynı diye yine ban yedim. Mail attım çocuktuk vs diye takmadılar bile :/

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Uğur
O forma ayar oluyorum harbi. Çocukken banlanmıştım 3 yıl önce hala çok büyük değilim 18'im ama geçenlerde kayıt oldum tekrardan İP aynı diye yine ban yedim. Mail attım çocuktuk vs diye takmadılar bile :/
merak etme ben baya sövdüm saydım baya dokundu ki 3 tane moderatör email atmış özelden baya ağır şeyler yazdım milletin sesi oldum :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,621
Üyeler
168,468
Son üye
bruskcan
Top Bottom