🔥İndirim 🔥Samsung 990 Pro Soğutuculu SSD 1 TB 2.492'TL🔥

Bedava bedava, peynir ekmek yerine alın!!!

Bende soğutucusuz versiyonu var, birkaç ay önce TR'de indirime girmişti, soğutucusuz 2800 TL'ye almıştım. O zamanlar 3300-3400 TL arasında geziniyordu, 2800'e düşünce almıştım... Şuanda pişmanım. :D Param olsa yanına 2.yi yapıştırırım, hiç beklemem. Bedava fiyat, kuruş parası olan düşünmesin, direk alsın arkadaşlar.

ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR.

Bu ürün ve 1 tb 980 pro ile raid yapılır mı? Sorun yaşar mıyım ?
Farklı disklere donanımsal RAID yapılamıyormuş. Yazılımsal olunca da bir ton sorun çıkıyormuş sanırım. Sorunsuz yapılsaydı alırdım.

Farklı disklere donanımsal RAID yapılamıyormuş. Yazılımsal olunca da bir ton sorun çıkıyormuş sanırım. Sorunsuz yapılsaydı alırdım.
Ürün Yorumlarında samsung magican programını indirip firmware güncellemesi yapın diye tavsiye etmişler

evet yazılım güncellemesi ile bir takım problemleri çözmüşler sağlığın hızlı azalması vb. Alan arkadaşlar samsung magician üzerinden yazılım güncellemesini yapsın mutlaka

Asus Prime H610M-R destekliyor mu göremedim ben

Ben sipariş verdim ama anakartım desteklemiyor sanırım bi bakar mısınız siz de. İleride pc değiştirmeyi düşünüyorum, kenarda kalsın mı iade edeyim mi?
Şu anki anakartım: GIGABYTE H610M H

Dostlar çektim 1 tane ama sağlıkla alakalı sorunları varmış ssd nin. Ne dersiniz iptal etsem mi bunun yerine 980 pro mu alsak

a520m h ı desteklermi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

destekliyor galiba alıyımmı sizce ?

1698510577104.png

bu değil mi ?

Geri