Rastgele bir şeyler yaz adrese şehre denver yazdım state colorado posta kodu içinde denver zipcode yaz bi tane yaz orayaKanka senin adres örneğini atar mısın ?
Rastgele bir şeyler yaz adrese şehre denver yazdım state colorado posta kodu içinde denver zipcode yaz bi tane yaz orayaKanka senin adres örneğini atar mısın ?
hame xbox uygulamasına hem de store aynı hesaptan girmeniz lazımyaptım ama xbox uygulamasına girince gamepass gözükmüyor sebebi nedir
pc nin pinini soruyor onu gireceksinizPin kısmını nasıl atladıniz sadece bende mi var outlook yaptığımdan ?
aynı hesaptan girince düzeldi peki vpn sürekli açık mı kalmalı artık kapatabilir miyimhame xbox uygulamasına hem de store aynı hesaptan girmeniz lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
pc nin pinini soruyor onu gireceksiniz
kapatabilirsiniz artık gerek yok vpnaynı hesaptan girince düzeldi peki vpn sürekli açık mı kalmalı artık kapatabilir miyim
game pass gider o zaman daYenilemeyi durdurman lazım durdurduktan sonra kartlarımdan kaldırabilirsin
aboneliği sonlandır derseniz gitmiyor 3 dolduktan sonra bitiyorgame pass gider o zaman da
hepsini sifirdan vpn ile acicaktin cunku5 mailim vardı vpn ile denedim hiç birini yapamadım bi ben salagım herhalde
kanka vpn indirdim kurdum actım geforce hesabına girdm maili ne kod geldi ne bişey anlamadım vallahepsini sifirdan vpn ile acicaktin cunku