N NodYett 80+ Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 481 Dahası Reaksiyon skoru 105 İsim Eren Çarko 4 Temmuz 2024 #1 Bütçe 2000 Bluetooth kulaklık alacağım ama ne alacağım konusunda pek fikrim yok biraz araştırmalarım sonucu bu kulaklığa karar verdim ama hala şüpheliyim bu fiyat bandında daha güzel ürün var mıdır diye sormak istedim.(kulak içi)
Bluetooth kulaklık alacağım ama ne alacağım konusunda pek fikrim yok biraz araştırmalarım sonucu bu kulaklığa karar verdim ama hala şüpheliyim bu fiyat bandında daha güzel ürün var mıdır diye sormak istedim.(kulak içi)
Z zeduru 80+ Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 7 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Seyit incekara 4 Temmuz 2024 #2 Anker q10i güzel kulaklık tavsiye ederim
N NodYett 80+ Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 481 Dahası Reaksiyon skoru 105 İsim Eren Çarko 4 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 zeduru yazmış: Anker q10i güzel kulaklık tavsiye ederim Devamı için tıklayın... kulak içi diye not düşmüştüm hocam
zeduru yazmış: Anker q10i güzel kulaklık tavsiye ederim Devamı için tıklayın... kulak içi diye not düşmüştüm hocam