Neler Yeni

Çözüldü✓ Dell Gaming G15 almalı mıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Uysal
Bütçe
55000
Merhaba arkadaşlar konuya hızlıca girmek gerekirse bu iki farklı sistemden birini seçmeliyim fakat G15 sistemdeki işlemci, ddr5 ve 165hz daha cazip geliyor tabii karşıdada rtx 4070 var normalde Dell alacaktım ancak forumlarda gezdim ve ekran kartını %30-40 civarlarına kilitlediğini gördüm bunun gibi kronik sorunları varmış sanırsam casperın da sevmediğim yönleri ddr4 destekleyip 144hz desteklemesi hp victuslarda zaten ekran sıkıntısı var ama diyeceksiniz madem %45 ekran gelebilir diye almak istemiyorsun ama bu casper %45 inanın bende bilmiyorum. Kısa bir zamanım var ve bu fiyata beni en uzun süre götürebilecek, oyun oynatabilecek bir bilgisayara ihtiyacım var. Hangisini seçmeliyim ya da başka bir öneriniz olur mu bu fiyata ?
IMG_7011.jpeg
IMG_7013.png

dyron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
muhammet
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
g15 alınmaz sorunlu cihaz, intel alcaksan 13-14. nesil alma
başka seçeneklerede bak hemen alma

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
g15 alınmaz sorunlu cihaz, intel alcaksan 13-14. nesil alma
başka seçeneklerede bak hemen alma
sorunları benim bildiğim %40 kullanıma kilitlemesi ama bu çözülmüş diye okudum yinede halen daha g15 alasım var. Ayrıca intelin 13-14.nesillerini ısınmadan dolayı mı önermiyorsun ?

dyron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
muhammet
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
çok güç tüketiyorlar verimsiz işlemciler hocam biliyon bide sorunda çıktı

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Merhaba arkadaşlar konuya hızlıca girmek gerekirse bu iki farklı sistemden birini seçmeliyim fakat G15 sistemdeki işlemci, ddr5 ve 165hz daha cazip geliyor tabii karşıdada rtx 4070 var normalde Dell alacaktım ancak forumlarda gezdim ve ekran kartını %30-40 civarlarına kilitlediğini gördüm bunun gibi kronik sorunları varmış sanırsam casperın da sevmediğim yönleri ddr4 destekleyip 144hz desteklemesi hp victuslarda zaten ekran sıkıntısı var ama diyeceksiniz madem %45 ekran gelebilir diye almak istemiyorsun ama bu casper %45 inanın bende bilmiyorum. Kısa bir zamanım var ve bu fiyata beni en uzun süre götürebilecek, oyun oynatabilecek bir bilgisayara ihtiyacım var. Hangisini seçmeliyim ya da başka bir öneriniz olur mu bu fiyata ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
CASPER'dan uzak dur, ne fiyatta olursa olsun alma. Amazon'da MSI KATANA 15 B13 versiyonu 48k.
Dell G16 serisini sevsem de G15 serisini ben beğenmiyorum şahsen. Arızalı çıkma ihtimali biraz yüksek. Ayrıca o fiyata 50k bandında RTX4060 mı alınır? Yapmayın gözünüzü seveyim.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Uysal
CASPER'dan uzak dur, ne fiyatta olursa olsun alma. Amazon'da MSI KATANA 15 B13 versiyonu 48k.
Dell G16 serisini sevsem de G15 serisini ben beğenmiyorum şahsen. Arızalı çıkma ihtimali biraz yüksek. Ayrıca o fiyata 50k bandında RTX4060 mı alınır? Yapmayın gözünüzü seveyim.
rami ve ssd bir üst kademe yüksek olması gerekiyor ram tamamıyla içime 16gb sinmiyor. bir sürü oyun kuracağım ve dosya saklayacağım için ssd 2tb olmalı ama şimdilik 1tb da olur sonradan yükseltirim. teşekkür ederim tavsiye için ama bu nasıl sizce Katana 17

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ömer Kaan Önümlü
rami ve ssd bir üst kademe yüksek olması gerekiyor ram tamamıyla içime 16gb sinmiyor. bir sürü oyun kuracağım ve dosya saklayacağım için ssd 2tb olmalı ama şimdilik 1tb da olur sonradan yükseltirim. teşekkür ederim tavsiye için ama bu nasıl sizce Katana 17
17inç büyüklük daha iyi soğutur PC'yi. 32 GB Ram ile 3k'lık aradaki farka değer. Bütçeniz yeter ise alabilirsiniz. O fiyat bandında RTX4070 ekran kartılı Victus, Nitro, Tuf ve Katana var. Satış yeri PTT AVM imiş şimdi gördüm, pek güvenemedim de satıcıya. Çok ucuz olması ben düşündürdü açıkçası

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Uysal
17inç büyüklük daha iyi soğutur PC'yi. 32 GB Ram ile 3k'lık aradaki farka değer. Bütçeniz yeter ise alabilirsiniz. O fiyat bandında RTX4070 ekran kartılı Victus, Nitro, Tuf ve Katana var. Satış yeri PTT AVM imiş şimdi gördüm, pek güvenemedim de satıcıya. Çok ucuz olması ben düşündürdü açıkçası
hak veriyorum ve siz bakana kadar biraz daha araştırdım hocam çok hoşuma gitti bir tane buldum bakarsanız sevinirim Katana 17 32gb tek sevmediğim noktası 144hz olması ama o da sıkıntı değil ssd sonradan da değişir gibi düşünüyorum nasıl sizce ?

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ömer Kaan Önümlü
4060'a 50k verilmez hocam. Ram ve SSD önemli değil şu anlık. Fiyatları da tuzlu değil. İleride iyileştirme yapılabilir.

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ömer Kaan Önümlü

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
İki sorundanda şu şekil kurtulabilirsin

n11'den Hp Victus 16-s1002nt A05N6EA R7-8840H 32 GB 1 TB SSD 8 GB RTX4070 16.1" Dos Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek ssd slotu var ancak onu söyleyeyim amd işlemcili kısmında. Ancak bataryası 6 7 saat gidiyormuş. İntel halini alacaksan ekran kalitesinden, bataryadan, 16gb ram 512gn ssd düşüyosun ancak ekstra ssd slotu alıyorsun. İstiyosan onunda linkini atarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Uysal
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Uysal
İki sorundanda şu şekil kurtulabilirsin

n11'den Hp Victus 16-s1002nt A05N6EA R7-8840H 32 GB 1 TB SSD 8 GB RTX4070 16.1" Dos Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Tek ssd slotu var ancak onu söyleyeyim amd işlemcili kısmında. Ancak bataryası 6 7 saat gidiyormuş. İntel halini alacaksan ekran kalitesinden, bataryadan, 16gb ram 512gn ssd düşüyosun ancak ekstra ssd slotu alıyorsun. İstiyosan onunda linkini atarım
çok teşekkür ederim baya hoşuma gitti
-
(edit:7ms olduğunu öğrendim ve seri bir şekilde sepetimden çıkardım.)

Son düzenleme:
Top Bottom