formatdan öncede son sürümdü ama o zamanda galiba 60w kitliyordu ara araSon sürümden sonramı oldu, formattan sonramı yoksa birden kendi kendinemi?
windows son sürümü diyor sanırım performans arttıranSon sürüm aylar önce gelmiş hocam Acer sitesinden baktım bence nitrosens ile alakalı.
Hocam yani olsa tam olurdu ara ara diye bir şey olamaz bence bir bakıma gönderin derim ya da Technopatta konu açın size bir kaç isim vericem onları etiketleyin onlar net yardımcı olur 1.olarak *erengore* hocam *littlewarlocc* *revivality* özellik ile *revivality* hocamı etiketleyin Nitro 16 dan en iyi o anlar.formatdan öncede son sürümdü ama o zamanda galiba 60w kitliyordu ara ara
Mesaj otomatik birleştirildi:
windows son sürümü diyor sanırım performans arttıran
Berbat olmuş zorunlu limitlerden nefret ederim ve limit çok fazla R7 7840hs den bahsediyoruz limiti savunmayı bırakın.Pek alakası yok gibi geliyor ama başka seçenekde yok. Windows belki optimizasyon adına böyle bir hamle yapmış olabilir. Özellikle Intel işlemcilerin fazla voltaj çekip bozulmasından sonra. Pek dert edilecek bir konu değil gibi ama insan birden olunca neden oldu diye merakda ediyor. Hatta bence daha iyi bile olmuş 60w olması.
windowsda değilmişPek alakası yok gibi geliyor ama başka seçenekde yok. Windows belki optimizasyon adına böyle bir hamle yapmış olabilir. Özellikle Intel işlemcilerin fazla voltaj çekip bozulmasından sonra. Pek dert edilecek bir konu değil gibi ama insan birden olunca neden oldu diye merakda ediyor. Hatta bence daha iyi bile olmuş 60w olması.
60w performans modunda olsa dert etmicem turbo modda. Turbo modda da fanlar nerdeyse hep max hızda dönüyorPek alakası yok gibi geliyor ama başka seçenekde yok. Windows belki optimizasyon adına böyle bir hamle yapmış olabilir. Özellikle Intel işlemcilerin fazla voltaj çekip bozulmasından sonra. Pek dert edilecek bir konu değil gibi ama insan birden olunca neden oldu diye merakda ediyor. Hatta bence daha iyi bile olmuş 60w olması.
Technopatta konu açın dediğim kişileri etiketleyin onlar yardım eder burada biraz dan konuyu kitleyecekler konu eski yukarı çıkıp duruyor.windowsda değilmiş
denemediğim şey kalmadı
60w performans modunda olsa dert etmicem turbo modda. Turbo modda da fanlar nerdeyse hep max hızda dönüyor
tamamdır sorayımTechnopatta konu açın dediğim kişileri etiketleyin onlar yardım eder burada biraz dan konuyu kitleyecekler konu eski yukarı çıkıp duruyor.
tecnopathda varsan istersen senide etiketliyim konuyaTechnopatta konu açın dediğim kişileri etiketleyin onlar yardım eder burada biraz dan konuyu kitleyecekler konu eski yukarı çıkıp duruyor.
Yok hocam gerek yok o adamlar size rahatça yardım eder revavilty kesin yardım eder nitro 16 sahibi oda hatta bildiğim kadarı ile onların nitro grubu var telegram da.tamamdır sorayım
tecnopathda varsan istersen senide etiketliyim konuya
Öyle olsaydı konuyu atarmısınız bi bakiyim sonradan olması saçma en başta olması gerekirdi.Revavilty normal olduğunu ilk bastaki olayın pazarlama için olduğunu söyledi açıkçası mantıklı geliyor
Tamam hocam konuyu buldum 3 dakika 90 watt çekmesi normal hep veremez ki 100 watt bize niye çekmiyor dediniz ki?Revavilty normal olduğunu ilk bastaki olayın pazarlama için olduğunu söyledi açıkçası mantıklı geliyor
Sorun tam olarak öyle değil 60w düştükten sonra testi kapatım cihaz soğuduktan sonra başlatsam bile 60w ve performans modda 45w limit yoktu daha öncesinde.Öyle olsaydı konuyu atarmısınız bi bakiyim sonradan olması saçma en başta olması gerekirdi.
Tamam hocam konuyu buldum 3 dakika 90 watt çekmesi normal hep veremez ki 100 watt bize niye çekmiyor dediniz ki?
Biz msi titana bile her zaman 210 watt çektiremiyoruz 10 dakika sonunda 98 watt lara kadar düşüyor normal o değerler ben sandım ki sadece 75 watt çekiyor normal siz rahat olun predator larda o süre 1-2 dakika öyle düşünün tabi predator da 157 watt o ayrı.
Hocam onun bir süresi var istedi kadar soğusun hatta belki testin ortasında anidan 90 olup sonra geri 60 lara düşebilir normaldir.Sorun tam olarak öyle değil 60w düştükten sonra testi kapatım cihaz soğuduktan sonra başlatsam bile 60w ve performans modda 45w limit yoktu daha öncesinde.
Bu cihaza 5-10dk cicarı 200w çektirdiğimi hatırlıyorum ki en son ısıdan ben kapattım