throttle olma ihtimali sıfır işlemci 75w iken bile 80dereceyi geçmiyordu 60wda buzz gibi oluyor testler sıfır windows kurucam bir dahaAcaba Windows güncellemesinden sonramı oldu? Yada throttle felanmı yiyor?
throttle olma ihtimali sıfır işlemci 75w iken bile 80dereceyi geçmiyordu 60wda buzz gibi oluyor testler sıfır windows kurucam bir dahaAcaba Windows güncellemesinden sonramı oldu? Yada throttle felanmı yiyor?
Hocam şimdi ne zamandan beri böyle? Aniden kendi kendine limit koyamaz cihaz bir şey ile oynamadınız değil mi? UXTU yu yanlış ayarlar iseniz limitlenebilir cihaz.r23 yükledim r23 yükledikten sonra yine 60w limit koydu
daha yeni fark ettim 1 haftadır max böyledir uxtuyu kurmadan önce limit vardı zaten uxtuyu limiti kaldırmak için denedim ve olmadı bilgisayarda kurulu değil şuan dün akşam r23 testini silmiştim bugün limit yoktu az önce r23 testini indirdim tekrar limit koyduHocam şimdi ne zamandan beri böyle? Aniden kendi kendine limit koyamaz cihaz bir şey ile oynamadınız değil mi? UXTU yu yanlış ayarlar iseniz limitlenebilir cihaz.
Hocam o zaman AIDA64 testine sokun bakalım saçma bi gün limit var bir gün yok.daha yeni fark ettim 1 haftadır max böyledir uxtuyu kurmadan önce limit vardı zaten uxtuyu limiti kaldırmak için denedim ve olmadı bilgisayarda kurulu değil şuan dün akşam r23 testini silmiştim bugün limit yoktu az önce r23 testini indirdim tekrar limit koydu
2024 testine soktum limitli şuan birazdan yeniden başlatıcam belki düzelirHocam o zaman AIDA64 testine sokun bakalım saçma bi gün limit var bir gün yok.
Peki bu modellerde de benzer sorunlar var mıdır ve alınır mı ?Hocam o zaman AIDA64 testine sokun bakalım saçma bi gün limit var bir gün yok.
Sessiz ve serin laptop istiyorsanız gaming laptop almayın.Peki bu modellerde de benzer sorunlar var mıdır ve alınır mı ?
Sessiz ve serin çalışması benim için çok önemli , valorant cs go ve en fazla pubg gibi oyunları akıcı oynatması önemli.
Diğerlerine göre daha sessiz ve serin olmasından bahsediyorum.Sessiz ve serin laptop istiyorsanız gaming laptop almayın.
hangisi lenovo loq mu yoksa asus tuf a15 miAlınabilir bir cihaz o zaman.