Telefonum Xiaomi 11T imei sürem dolmak üzere daha önce sim kart değiştirerek kullandım şimdi tamamen kullanima kapanacak kaçak telefon evde kendim bilgisayar ile imei atabilir miyim ve ne şekilde atılıyor yardımcı olabilir misiniz
telefoncuya götürmen lazımTelefonum Xiaomi 11T imei sürem dolmak üzere daha önce sim kart değiştirerek kullandım şimdi tamamen kullanima kapanacak kaçak telefon evde kendim bilgisayar ile imei atabilir miyim ve ne şekilde atılıyor yardımcı olabilir misiniz
snapdragon daha zor değilmiydi?mediatek işlemcilere atamazsınız hocam telefoncular cuzi ücretlere atıyor diye biiyorum
dft pro zaten mevzu o program kesin lazım program da baya pahalı telcilerde var birtekTelefoncu dışında başka bir çözümü yok mu YouTubeda falan videolar atmışlar onlara baktım da DFT pro programı ile
snapdragonların programı intte bulunabiliyo ama mediatek icin tek program var o da baya pahalı 100dolardı sanrımtelefoncuya götürmen lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
snapdragon daha zor değilmiydi?
benimki yd hiç araştırmadım nasıl oluyo azcık biliyom ama nasıl atıldığını bilmiyom tanıdık telciye veriyoz antalyada yaşıyosan konumunu atayımTelefoncu dışında başka bir çözümü yok mu YouTubeda falan videolar atmışlar onlara baktım da DFT pro programı ile
ben şey diye biliyom snapdragonlarda bi çipi söküp öyle atıyolardft pro zaten mevzu o program kesin lazım program da baya pahalı telcilerde var birtek
snapdragonların programı intte bulunabiliyo ama mediatek icin tek program var o da baya pahalı 100dolardı sanrım
oha m! 1.5 ne istanbulda mısınNormal bir tutar olsa o program ile yapılabilirdi telefoncular da 1500 civarı istiyor
O çipin işlemciyle bı alakası yok Xiaomi koyarsa koyar koymazsa koymazbenimki yd hiç araştırmadım nasıl oluyo azcık biliyom ama nasıl atıldığını bilmiyom tanıdık telciye veriyoz antalyada yaşıyosan konumunu atayım
ben şey diye biliyom snapdragonlarda bi çipi söküp öyle atıyolar
Atamazsın telefonu bozarsın 150 TL ye 1 ay önce attırdımTelefoncu dışında başka bir çözümü yok mu YouTubeda falan videolar atmışlar onlara baktım da DFT pro programı ile