Dedik.iptalburada.com
Dedik.iptalburada.com
Normalde üye olmadan sadece indirimleri takip ediyordum sessiz ve sakin bir şekilde. Ancak, bu mesaj beni üye yaptı. Zaten insanlar elektronik ürünlere %1500 vergi üzerinden sahip oluyor. Dişinden tırnağından arttırıp da alanlar oluyor. Nadiren de olsa ucuza bir şey yakaladık diye sevinen insanlara niye beter olun diyorsun arkadaşım? Ne geçiyor eline? İçinde bulunduğumuz durum bir tane monitör indirime girdi diye 38 sayfa mesaj girilmesine sebebiyet veriyor zaten.Oh beter olun geleceğinimi sandınız bide 40 sayfa konuşmuşsunuz
Bunu sokakta söyleseydin muhtemelen meydan dayağı yerdin.Oh beter olun geleceğinimi sandınız bide 40 sayfa konuşmuşsunuz
Alamadın diye nasıl kudurmuşsun amaOh beter olun geleceğinimi sandınız bide 40 sayfa konuşmuşsunuz
Yorma kendini dostum her indirim konusunda 1 tane virüs türüyor böyle Yokmuş gibi davran kayboluyor zaten kendiliğinden.Normalde üye olmadan sadece indirimleri takip ediyordum sessiz ve sakin bir şekilde. Ancak, bu mesaj beni üye yaptı. Zaten insanlar elektronik ürünlere %1500 vergi üzerinden sahip oluyor. Dişinden tırnağından arttırıp da alanlar oluyor. Nadiren de olsa ucuza bir şey yakaladık diye sevinen insanlara niye beter olun diyorsun arkadaşım? Ne geçiyor eline? İçinde bulunduğumuz durum bir tane monitör indirime girdi diye 38 sayfa mesaj girilmesine sebebiyet veriyor zaten.
Sen de haklısınYorma kendini dostum her indirim konusunda 1 tane virüs türüyor böyle Yokmuş gibi davran kayboluyor zaten kendiliğinden.
Sms olarak gün içinde göndereceklerini söyledilerBizim kupon işide yalan oldu
Mantıklı duruyorPeki 6k'ya almak mantıklı mıdır yoksa bu ürün için değmez mi ?
VAR MI PEKİ İKİNCİ İADE TURUMUZ?Mantıklı duruyor