4060fetişlidinazor
80+ Bronze
Kesinlikle öyleBirinden gördüm sordum bilmemek değil öğrenmemek ayıp
Kesinlikle öyleBirinden gördüm sordum bilmemek değil öğrenmemek ayıp
dostum babana olayı şu şekilde anlat:Arkadaşlar yurtdışı iPhone almak istiyorum ama babam bana diyor ki "oğlum iPhone'lar kapandıktan sonra bir daha açılmıyor yılbaşında açılıyor diye bir şey yok ozaman herkes yurtdışı iPhone alırdı" diyor gerçekten doğrumu ?
2 IMEI numarası varsa 4+4 kullanılmıyormu? nasıl sadece 4 ay oluyor?Kardeşim Bundan sonra yurt dışı cihazda İsterse 10 hat olsun isteyen e sim olsun fark etmiyor sadece 4 ay kullanabileceksin
Arkadaşlar Bilip bilmeden konuşmayın Ben de biliyorum 4+4 oluyor ama hükümet Bunun hakkında bir araştırma veya bir çalışma yapıyor sim taktığın an ikincisinden de bir şekilde mailini alacak Veya frekansını bir şekilde alacak sadece 4 ay olacak artık bilginiz olsun biraz araştırın öğreneceksiniz bunu yeni yıldan sonra dört dört diye bir şey yok sadece 4 vardostum babana olayı şu şekilde anlat:
bu yurt dışı cihazların kullanımlarına Türkiye'de sınırlı bir şekilde izin verilmesinin sebebi yurt dışından gelen gurbetçi veya turistlerin iletişimlerinin sağlanması içindir.
bu şekilde anlat belki olayın mantığını anlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 IMEI numarası varsa 4+4 kullanılmıyormu? nasıl sadece 4 ay oluyor?
diklenmene gerek yoktu ama yinede anlattığın için sağol.Arkadaşlar Bilip bilmeden konuşmayın Ben de biliyorum 4+4 oluyor ama hükümet Bunun hakkında bir araştırma veya bir çalışma yapıyor sim taktığın an ikincisinden de bir şekilde mailini alacak Veya frekansını bir şekilde alacak sadece 4 ay olacak artık bilginiz olsun biraz araştırın öğreneceksiniz bunu yeni yıldan sonra dört dört diye bir şey yok sadece 4 var
Dimlenmiyorum da iPhone'un kölesi olmaya gerek yokdiklenmene gerek yoktu ama yinede anlattığın için sağol.
hocam bu konuda bilgili gibi duruyorsunuz. şöyle bir cihazla wifi üzerinden arama yapılarak kullanım mümkünmüdür?Arkadaşlar Bilip bilmeden konuşmayın Ben de biliyorum 4+4 oluyor ama hükümet Bunun hakkında bir araştırma veya bir çalışma yapıyor sim taktığın an ikincisinden de bir şekilde mailini alacak Veya frekansını bir şekilde alacak sadece 4 ay olacak artık bilginiz olsun biraz araştırın öğreneceksiniz bunu yeni yıldan sonra dört dört diye bir şey yok sadece 4 var
iphone kölesi değilim. Bende yazın S24 Ultra veya iPhone almayı düşünüyorum sonuçta piyasanın neredeyse sahibi denilecek cihazlar.Dimlenmiyorum da iPhone'un kölesi olmaya gerek yok
Yapıyorsun ama dışarıda kullanamadıktan sonra ne anlamı var Acaba böyle bir cihaz almaninhocam bu konuda bilgili gibi duruyorsunuz. şöyle bir cihazla wifi üzerinden arama yapılarak kullanım mümkünmüdür?
Tenda 4g180 4g Mobil Wi-fi Router Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tenda 4g180 4g Mobil Wi-fi Router yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
, zaten cebimde telefon taşıyorum bir de ikinci bir cihaz mı taşıyacağım ya paramla rezil olup amelelik yapmak gibi bir şeyYapıyorsun ama dışarıda kullanamadıktan sonra ne anlamı var Acaba böyle bir cihaz almanin
cok biliyon demi laoğlum iPhone'lar kapandıktan sonra bir daha açılmıyor yılbaşında açılıyor diye bir şey yok ozaman herkes yurtdışı iPhone alırdı
Şaka mısıncok biliyon demi la