Kırali
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Ali kr
Ölü pixeli herhangi bir şekilde düzeltebildinmi, takılı pixel gibi bir durum varmı?Arkadaşlar Selam,
Monitör az önce elime geçti, 1 ölü piksel (Siyah Ekran da çok belli oluyor) ve birde renk olarak aktif olarak kullandığım Asus TUF Gaming VG279Q1A monitörden farklı renk tonlarına sahip gibi .
-Birde monitörde olması gereken çözünürlüklerden farklı bir çözünürlük mevcut. Sizde de bu olay mevcut mu ? görselde görebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
-Ölü piksel olarak Görseldekini Tek görebildim , inşallah o tektir .
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
-HDR ve 10 bit olayı bu şekilde (HDM ile bağlantısını sağladım , 180 hz de 10 bit çalışıyor )
-Birde ışık sızması için aşağıdaki görsellere bakabilirsiniz . Fakat gördüğüm ile telefonumun (Redmi Not 10 pro ) çektiği görsel arasında fark var .
-Birkaç walpaper ile iki monitörüm arasındakı görsel farkları aşağıda mevcuttur. Fotoları çekerken iki monitörün ortasına odaklayarak çektim
(Soldaki lenovo Sağdaki Asus)
-Sağdaki görseli çekerken parlaklığı en düşüğe alarak çektim.
-Görseldeki ayarlar kısmında çoğu şeyi değiştiremiyorum . Bu sorun sizde de mevcut mu ? Bir çözümü var mı.
Alıntıyı görüntüle
- ufo testine de bu linkten ulaşabilirsiniz .
-Birde monitörün aşağı doğru olacak şekilde sol ve sağ köşeleri hafif sıcak gibi . Yazdıklarım dışında bir sorunla karşılaşmadım , iade veya değişimi şuanlık düşünmüyorum.
Monitörle ilgi aklınıza takılan kısımlarını sorabilirsiniz elimden geldiğince dönüş yapmaya çalışırım .