Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

Kırali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali kr
Arkadaşlar Selam,
Monitör az önce elime geçti, 1 ölü piksel (Siyah Ekran da çok belli oluyor) ve birde renk olarak aktif olarak kullandığım Asus TUF Gaming VG279Q1A monitörden farklı renk tonlarına sahip gibi .
-Birde monitörde olması gereken çözünürlüklerden farklı bir çözünürlük mevcut. Sizde de bu olay mevcut mu ? görselde görebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
-Ölü piksel olarak Görseldekini Tek görebildim , inşallah o tektir .
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
-HDR ve 10 bit olayı bu şekilde (HDM ile bağlantısını sağladım , 180 hz de 10 bit çalışıyor )
-Birde ışık sızması için aşağıdaki görsellere bakabilirsiniz . Fakat gördüğüm ile telefonumun (Redmi Not 10 pro ) çektiği görsel arasında fark var .
-Birkaç walpaper ile iki monitörüm arasındakı görsel farkları aşağıda mevcuttur. Fotoları çekerken iki monitörün ortasına odaklayarak çektim
(Soldaki lenovo Sağdaki Asus)

-Sağdaki görseli çekerken parlaklığı en düşüğe alarak çektim.
-Görseldeki ayarlar kısmında çoğu şeyi değiştiremiyorum . Bu sorun sizde de mevcut mu ? Bir çözümü var mı.
Alıntıyı görüntüle
- ufo testine de bu linkten ulaşabilirsiniz .
-Birde monitörün aşağı doğru olacak şekilde sol ve sağ köşeleri hafif sıcak gibi . Yazdıklarım dışında bir sorunla karşılaşmadım , iade veya değişimi şuanlık düşünmüyorum.
Monitörle ilgi aklınıza takılan kısımlarını sorabilirsiniz elimden geldiğince dönüş yapmaya çalışırım .
Ölü pixeli herhangi bir şekilde düzeltebildinmi, takılı pixel gibi bir durum varmı?

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre
Arkadaşlar Selam,
Monitör az önce elime geçti, 1 ölü piksel (Siyah Ekran da çok belli oluyor) ve birde renk olarak aktif olarak kullandığım Asus TUF Gaming VG279Q1A monitörden farklı renk tonlarına sahip gibi .
-Birde monitörde olması gereken çözünürlüklerden farklı bir çözünürlük mevcut. Sizde de bu olay mevcut mu ? görselde görebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
-HDR ve 10 bit olayı bu şekilde (HDM ile bağlantısını sağladım , 180 hz de 10 bit çalışıyor )
-Birde ışık sızması için aşağıdaki görsellere bakabilirsiniz . Fakat gördüğüm ile telefonumun (Redmi Not 10 pro ) çektiği görsel arasında fark var .
-Birkaç walpaper ile iki monitörüm arasındakı görsel farkları aşağıda mevcuttur. Fotoları çekerken iki monitörün ortasına odaklayarak çektim

-Görseldeki ayarlar kısmında çoğu şeyi değiştiremiyorum . Bu sorun sizde de mevcut mu ? Bir çözümü var mı.
Alıntıyı görüntüle
-Birde monitörün aşağı doğru olacak şekilde sol ve sağ köşeleri hafif sıcak gibi . Yazdıklarım dışında bir sorunla karşılaşmadım , iade veya değişimi şuanlık düşünmüyorum.
Monitörle ilgi aklınıza takılan kısımlarını sorabilirsiniz elimden geldiğince dönüş yapmaya çalışırım .
Hafif solda isik sizmasi canım bende de. Yukarida koydum fotolari. Olu piksel yok. Sizce isik sizmasi normal mi hemen hemen her monitorde bulunuyor sanirim? İade etmeme gerek var mi ? Diger arkadaslarda yazarsa sevinirim. Cok belli degil zaten sadece siyahta o da dikkatli bakilirsa belli oluyor. Onun haricinde monitor cok guzel

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Furkan Değer
Ölü pikseli düzeltmek pek mümkün değil arkadaşlar ama daha önce de dediğim gibi takılmış pikseller bazen "masaj yaparak" veya jscreenfix gibi sürekli piksel açıp kapatan araçlarla düzelebiliyor ama o da yüksek bir ihtimal değil tabii

btu66aa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
osman g
Arkadaşlar Selam,
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
HDR Kullan Seçeneğini Kapatırsan Düzelir Windows Üzerinden Açılıp-Kapatılan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görseldeki ayarlar kısmında çoğu şeyi değiştiremiyorum . Bu sorun sizde de mevcut mu ? Bir çözümü var mı.

birde color settings kısmından color temp USER olarak seçersen tüm ayarlar açılıyor

Görseldeki ayarlar kısmında çoğu şeyi değiştiremiyorum . Bu sorun sizde de mevcut mu ? Bir çözümü var mı.

Son düzenleme:

sight7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit Aksoy
arkadaşlar ışık sızması ve ölü piksel var ne yapmamı önerirsiniz garantiye mi vereyim yoksa yeni ürün mü isteyeyim

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Oğuz
İkinci aldığım monitörüde iade ettim.
Lenovo defterini kapattım.
Ayrıca ben gene Va panel alacağım. En azından ışık sızması çok az oluyor ve siyahlar gri değil en azından.

btu66aa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
osman g
arkadaşlar ışık sızması ve ölü piksel var ne yapmamı önerirsiniz garantiye mi vereyim yoksa yeni ürün mü isteyeyim
ışık sızması IPS lerde normal ancak telefondan çek at diyeceğim ama telefondan çekınce de çok farklı çıkıyor az bir şey olsa bile çok daha kötü gösteriyor

sight7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit Aksoy
ya hevesim kaçtı o yüzden soruyorum

btu66aa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
osman g
İkinci aldığım monitörüde iade ettim.
Lenovo defterini kapattım.
Ayrıca ben gene Va panel alacağım. En azından ışık sızması çok az oluyor ve siyahlar gri değil en azından.
ilk aldığın monitorun ıadesı onaylandı mı

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre
ışık sızması IPS lerde normal ancak telefondan çek at diyeceğim ama telefondan çekınce de çok farklı çıkıyor az bir şey olsa bile çok daha kötü gösteriyor
Sol altta bende var. Attim fitiyu yukarida var ama cekincede telden dediginiz gibi çok fazla gozukuyor yani gercegi yansitmiyor. Olu piksel yok. İsik sizmasida cok az zaten. Sorunlu mu ? Yokda ips lerde hep oluyor mu ? İade etmeme gerek var mi ? Onun hsricinde zaten sorun gozukmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,030
Üyeler
160,335
Son üye
Rogas
Top Bottom