Bütçe çıkarsaHocam bütcem 17k genel olarak iş için kullanılcak ama valorantı da sorunsuz açsın istiyorum.
Bütçe yetiyosaMerhabalar üniversite öğrencisiyim autocad simaris vb uygulamaları çok ağır olmayacak derecede kullanmam gerekiyor ekranım iyi olsun istiyorum ilk başlarda asus oled ekranlı vivobooklarına bakmıştım fakat ekran kartı olmadan açmam gereken uygulamaları açabilir miyim bilemediğim için vazgeçtim https://www.hepsiburada.com/asus-vi...nt=HBCV00005C78W9&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c bu bilgisayarı almak istemiştim fakat fiyati 32bin tl den yükseldi ve bütçemi aştı 33-34bin lira gibi bir bütçem var yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
gaming bilgisayar gibi istemiyorum yanimda tasimasi kolay olsun sarjinin uzun gitmesi ve fanlarından çok ses cikmasin istiyorumBütçe çıkarsa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe yetiyosa
Yetmezse şunu al 8gb ram eklemesi yap.
başka bişey sorucam asus tuf gamingin benim istediğim modeli trde yok getirmiyolarmış yani hiç yurt dışından getittirsem kaça patlar veya gürcistandan falan alsam ne kadar olur vergi indirii falanlaAnladım. Şunu al sen o zaman
autocad simaris gibi programlarda sorun yaşar miyimAnladım. Şunu al sen o zaman
Bütçe 17k malesef hocamBütçe çıkarsa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe yetiyosa
Yetmezse şunu al 8gb ram eklemesi yap.
Fan sesi sıkıntı. Yük altında performans modda anormal fan sesi verir. Performans moda almayıp fanı tolere ederim dersen alınabilir. 8gb ram ekle.Hocam buna ne diyosun Max 35k bütçem varAcer Nitro 5 AN515-58-70VR NH.QM0EY.00B i7-12650H 8GB 1TB SSD 8GB RTX 4060 15,6'' IPS Gaming (Oyuncu) Notebook - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
25k bandında alınabilecek en fiyat performans gaming laptop bu AcerMerhabalar 20k-25k arası ünivesitede kullanılacak günlük işler dizi film ve arada cs valo gta5 gibi oyunları da rahat oynatabilecek laptop arıyorum.