Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu anki fiyatlardan çok bir fark olmaz ama acelen yoksa Amazon Kasım indirimlerini bekle
hocam ekran o kadar önemli değil şu noktada çünkü monitörü de ilerleyen zamanlarda ekleme yapacağız, oyun geliştirme tarafında kullanılacak bir bilgisayar bu yüzden hem ram tarafı hem de depolama tarafında 1k'ya çok makul geliyor, sizin lenovo'yu bu kadar önermenizin bir sebebi var mı? Sürekli olarak konulara bakıyorum ve çok fazla önermişsiniz.Sağlam laptop, alınır. Ama ben olsam %100sRgb li şu modeli alırım
Butceni soyle hangi victusla eslesiyorsan soyleyeyim diyor kisacaBayadır yapmıyoduk, birçok kişinin doğru laptobu almasına vesile olduk, öyleyse klasikleşmiş laptop öneri etkinliğinin 3'üncüsünü yapalım.
Bütçeni ve kullanım amacını yaz alman gereken laptobu söyleyeyim.
14.10.2024
Kendimde Lenovo kullanıyorum. Tasarım konusunda bana göre bir numara. Soğutma performansı ve malzeme kalitesi malum.hocam ekran o kadar önemli değil şu noktada çünkü monitörü de ilerleyen zamanlarda ekleme yapacağız, oyun geliştirme tarafında kullanılacak bir bilgisayar bu yüzden hem ram tarafı hem de depolama tarafında 1k'ya çok makul geliyor, sizin lenovo'yu bu kadar önermenizin bir sebebi var mı? Sürekli olarak konulara bakıyorum ve çok fazla önermişsiniz.
Bir yerine zarar vermezse kalmaz.Arkadaşımın babası şöyle bir laptop almış buna ram yükseltmesi yapılırsa garanti dışı kalır mı ?
LENOVO LOQ/ Ryzen 5 7235HS/ 8GB Ram/ 512GB SSD/ 15.6"/ RTX 3050/ Laptop W11/83JC000VTR Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LENOVO LOQ/ Ryzen 5 7235HS/ 8GB Ram/ 512GB SSD/ 15.6"/ RTX 3050/ Laptop W11/83JC000VTR fiyatı ve özelliklerini incelemek için hwww.mediamarkt.com.tr