Neler Yeni

Pc mi almalıyım ps5 mi

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Elvan kocer
xbox alınabilitesi bitti hem pahalı hem uzun süreli aboenlik yapmana xbox izin vermiyor

2. ps5 de kardeşlik varda 3000 tl lik oyuna gene 1500 tl vericeksin üstüne hesap alsan p2 bile en kötü oyun 1000 tl satacaklar

önemli kriter

çevrende arakdaş grubunda ps5 varmı kardeşlik herkesle yapılmaz

sebep : mesela sen diyelim last of us 2 istiyorsun ama karşı taraf istemiyor kafa yapına uygun olması lazım isteklerde 2 tarafta olumlu olmalı
Varda ister mi bilmiyom😀

asko56

80+ Silver

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Elvan kocer
işte millete agız egmeye gerek yok al pc ni kafana göre takıl geç
Pc iyi hoşta optimizasyon windows hataları fln yoruyor insanı 1 2 saat oyun oynuyorum günde

asko56

80+ Silver
Pc iyi hoşta optimizasyon windows hataları fln yoruyor insanı 1 2 saat oyun oynuyorum günde
dedigim gibi paran varsa alırsın gçeer gider önerimiz bu başka tavsiyemiz yok

CupOk

80+ Bronze
Ufak tefek hatalar oyun fiyatlarının yanında bomboş mesele. Arda arda 2 büyük oyun SH2 ve GOW u 1 kuruş vermeden oynadım. Hatta sh2 çıkışından önce malum yerlere düşmüştü.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Elvan kocer

CupOk

80+ Bronze
xbox nasıldır
Hocam xboxı direkt kafadan sil gitsin bence ya bomboş alet. Ne kendine özel oyunu var ne yeni nesil oyunlar geliyor ( BG3, Black myth wukong, Silent hill 2...) çok övdükleri gamepass PC de daha ucuz. Kendi oyunları 30 FPS kilitli. PS özel oyunlarına erişimin yok. Böyle sabaha kadar sayarsın eksilerini. PC al bence hem Nintendo oyunlarını oynarsın Emu ile hem PS oyunlarını oynarsın hem de rekabetçi istersen birsürü seçeneğin var. Korsan oyun, Steam hesabı alma, key satın alma, bedava oyunlar, yama yapma , oyun modlama.. birsürü imkan var. Konsol işi biz fakir toplum için lüks artık. Çok paran vardır oyunlara 3k veririm dersen ps5 al ama yoksa mecbur pc

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Elvan kocer
Hocam xboxı direkt kafadan sil gitsin bence ya bomboş alet. Ne kendine özel oyunu var ne yeni nesil oyunlar geliyor ( BG3, Black myth wukong, Silent hill 2...) çok övdükleri gamepass PC de daha ucuz. Kendi oyunları 30 FPS kilitli. PS özel oyunlarına erişimin yok. Böyle sabaha kadar sayarsın eksilerini. PC al bence hem Nintendo oyunlarını oynarsın Emu ile hem PS oyunlarını oynarsın hem de rekabetçi istersen birsürü seçeneğin var. Korsan oyun, Steam hesabı alma, key satın alma, bedava oyunlar, yama yapma , oyun modlama.. birsürü imkan var. Konsol işi biz fakir toplum için lüks artık. Çok paran vardır oyunlara 3k veririm dersen ps5 al ama yoksa mecbur pc
Hocam şimdi şöyle yapsam laptop sattım yerine bir pc alsam üzerine ps5 alsam?

Keyfen

80+ Bronze
yani dostum maddi durumlar belli ülkede kötü ile mariana çukuru arasında gidip geliyoruz sürekli. Bir oyuna gidip 3k para vercek durumun varsa ps al ama ben olsam düşük grafik ve fps ile oynamaktansa bir bilgisayar toplar çok beğenmedikçe orjinal almaz 144hz 2k ultra grafikli bi sistem dizerdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,746
Üyeler
163,714
Son üye
Rk64