Şuan bana da kargo geldi evden aradılar bende çalışıyorum ve kargo onaylandı beyler sağlam firma felaket iyi kutulamış adamlar alınabilir....Hocam kapalı kargo kutusunu niye çektiniz, üzerinde satıcıya dair bir bilgi, kargo notu vs yok ki? Kartla faturayı paylaşabilirseniz alacak arkadaşlar daha emin olabilir.
Hayırlı olsun hocamAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler Allah herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun bol.bol 2K lı gunlerArkadaşlar kart geldi kargo ve paketleme güzel fatura geldi kart emniyet etiketleri üzerinde sıkıntı yok sadece artık boş günde sistemi toplama işlemi kaldı.Firmada sıkıntı yok güvenerek alabilirsiniz
Teşekkürler Allah herkese nasip etsin inşallah
olsa ne yazar sarıcı allaha emanet
ne göre güvenilir ürün geldi diye mi satış sonrası desteği var bu işin güvenip alan alsın betaplus olnadan alırım yani gamingen daha iyiSatıcıdan alan biri fotoğraf attı hocam konuya. Satıcı güvenilir.
Hocam ürünlerin garantisini satıcılar mı sağlıyor? Eğer öyle bir şey varsa düzelt lütfen. Bir arkadaş daha yorum yaptı. Hangi başlığa girsem konu fark etmeksizin muhalefet oluyorsun. Sabit bir fikrin yok mu senin?ne göre güvenilir ürün geldi diye mi satış sonrası desteği var bu işin güvenip alan alsın betaplus olnadan alırım yani gamingen daha iyi
neyse hacı bom boş konuşuyorsun valla hiç gerek yok senin gibi boşlarla tartışmaya daha yeni satıcı benzerini yaşadım biliyorum da söylüyorum hangi firmanın garantisi altında olduğunu biliyor musun da konuşuyorsun firmalara yazıyorsun garanti ihtiyacın olduğunda eğer satıcı tırt olduğu için destek sağlamaz ise bizim garanti belgemiz yoksa bakmayız diyorlar ardından da diyelim değişim çıktı adam elimde ürün yok diyor para iadesi alıyorsun uğraşıyorsun bir ton sende geliyorsun ürün geldi diye güvenilir ilan ediyorsun komikmiş daha satış sonrası desteği hakkında bilgisi yok firmanın sende anca boş boş sallaHocam ürünlerin garantisini satıcılar mı sağlıyor? Eğer öyle bir şey varsa düzelt lütfen. Bir arkadaş daha yorum yaptı. Hangi başlığa girsem konu fark etmeksizin muhalefet oluyorsun. Sabit bir fikrin yok mu senin?