Neler Yeni

🔥İndirim Gigabyte GeForce RTX™ 4070 SUPER EAGLE OC 12G --25.799 TL--

Utku16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Hüseyin
Arkadaşlar şu an işteyim akşam eve geçince istediğiniz resimleri atarım. Resim sadece bana kargon geldi diye atıldı

Xephonys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mete Şahlan
Hocam kapalı kargo kutusunu niye çektiniz, üzerinde satıcıya dair bir bilgi, kargo notu vs yok ki? Kartla faturayı paylaşabilirseniz alacak arkadaşlar daha emin olabilir.
Şuan bana da kargo geldi evden aradılar bende çalışıyorum ve kargo onaylandı beyler sağlam firma felaket iyi kutulamış adamlar alınabilir....

Utku16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Hüseyin
IMG-20241023-WA0005.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG-20241023-WA0004.jpg

IMG-20241023-WA0006.jpg

Utku16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Hüseyin
Arkadaşlar kart geldi kargo ve paketleme güzel fatura geldi kart emniyet etiketleri üzerinde sıkıntı yok sadece artık boş günde sistemi toplama işlemi kaldı.Firmada sıkıntı yok güvenerek alabilirsiniz

@Tefnut

Hayırlı olsun hocam
Teşekkürler Allah herkese nasip etsin inşallah

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Selim
Arkadaşlar kart geldi kargo ve paketleme güzel fatura geldi kart emniyet etiketleri üzerinde sıkıntı yok sadece artık boş günde sistemi toplama işlemi kaldı.Firmada sıkıntı yok güvenerek alabilirsiniz

Teşekkürler Allah herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun bol.bol 2K lı gunler :)

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Volkan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Volkan
Satıcıdan alan biri fotoğraf attı hocam konuya. Satıcı güvenilir.
ne göre güvenilir ürün geldi diye mi :D satış sonrası desteği var bu işin güvenip alan alsın betaplus olnadan alırım yani gamingen daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hasan
Benim aero kartım dün geldi. Montajı yaptım. İlandaki satıcıdan aldım. Arkadaşın paylaştığı gibi geldi. Seri numarasından gigabyte kayıt yaptım 4 yıl garantisi görünüyor. yalan yok ilk başta bende çekinerek aldım ama hepsiburada nın aracılığına güvendim.

Edit: Kartın ithalatçısı endeks bilişim. Gigabyte ana sitesinde Türkiye distribütörlerinden biri olarak görünüyor.
Edit2: Ürün Endeks bilişim den sevk irsaliyesiyle geldi. Satıcı doğrudan kargo yapmamıştır.

FurkanIIy

80+ Bronze
ne göre güvenilir ürün geldi diye mi :D satış sonrası desteği var bu işin güvenip alan alsın betaplus olnadan alırım yani gamingen daha iyi
Hocam ürünlerin garantisini satıcılar mı sağlıyor? Eğer öyle bir şey varsa düzelt lütfen. Bir arkadaş daha yorum yaptı. Hangi başlığa girsem konu fark etmeksizin muhalefet oluyorsun. Sabit bir fikrin yok mu senin?

• Beğen
Reaksiyonlar: agno

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
John Smith
Konudan farklı model gerçi ama satıcı aynı herhalde. Hayırlı olsun. İade değişim gibi sorunlar çıkmasın inş. iki ay sonra satıcıyı bulamamakta var çünkü. Ben güvenemem valla.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Volkan
Hocam ürünlerin garantisini satıcılar mı sağlıyor? Eğer öyle bir şey varsa düzelt lütfen. Bir arkadaş daha yorum yaptı. Hangi başlığa girsem konu fark etmeksizin muhalefet oluyorsun. Sabit bir fikrin yok mu senin?
neyse hacı bom boş konuşuyorsun valla hiç gerek yok senin gibi boşlarla tartışmaya daha yeni satıcı benzerini yaşadım biliyorum da söylüyorum hangi firmanın garantisi altında olduğunu biliyor musun da konuşuyorsun firmalara yazıyorsun garanti ihtiyacın olduğunda eğer satıcı tırt olduğu için destek sağlamaz ise bizim garanti belgemiz yoksa bakmayız diyorlar ardından da diyelim değişim çıktı adam elimde ürün yok diyor para iadesi alıyorsun uğraşıyorsun bir ton sende geliyorsun ürün geldi diye güvenilir ilan ediyorsun komikmiş daha satış sonrası desteği hakkında bilgisi yok firmanın sende anca boş boş salla :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,497
Üyeler
164,685
Son üye
Saruhan37
Top Bottom