Düz pro modellerin şarjı çok çabuk bitiyor günü hiç kurtarmıyor. Yapay zeka desteğini türkiyeye vermiyor apple. 15 pro almıştım ağustosta ay başı sattım elimden çıkatttım şarjının p*ç olucağını biliyordum çünkü. S24 ultra hakkında fazlasıyla araştırma yaptım ve fiyatını hakeden bit ücreti var. Birde aldıktan sonra gereksiz bu paralar verilmemeai gerektiğini alıyorsun. Tavsiyem s24 ultradırSizce hangi telefon alınmalı ?
kesinlikle öyle iphone 13 ten s22 ye geçiş yaptım hatayı başta yaptığımı gerçekten anladımDüz pro modellerin şarjı çok çabuk bitiyor günü hiç kurtarmıyor. Yapay zeka desteğini türkiyeye vermiyor apple. 15 pro almıştım ağustosta ay başı sattım elimden çıkatttım şarjının p*ç olucağını biliyordum çünkü. S24 ultra hakkında fazlasıyla araştırma yaptım ve fiyatını hakeden bit ücreti var. Birde aldıktan sonra gereksiz bu paralar verilmemeai gerektiğini alıyorsun. Tavsiyem s24 ultradır
Pro nun şarji S24 Ultra kadar gitmez zamanınız varsa bekleyin S25 Ultra tanıtılınca onu alın 16Pro dan daha iyi olacaktır. Şuan için objektiv olarak 16 Pro daha iyi ama ben olsam S24 Ultra alırdım. Ekranı bataryasi harika cihazSizce hangi telefon alınmalı ?
tam aksine bende s23den ip15e geçiş yaptım hatayı başta yapmışım dedim. Bu biraz tercih meselesi.kesinlikle öyle iphone 13 ten s22 ye geçiş yaptım hatayı başta yaptığımı gerçekten anladım
S22 nin şarjı iphone 13 ten daha kötü değil mi ?kesinlikle öyle iphone 13 ten s22 ye geçiş yaptım hatayı başta yaptığımı gerçekten anladım
Çok net daha kötü, değil diyen samboy'dur.net. 120Hz'in 60Hz'den akıcı olduğu kadar net bir durum.S22 nin şarjı iphone 13 ten daha kötü değil mi ?