Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

ignotus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Joe
siyahı da var bu markanın pul pul soyuldu. ilkinde doymadık bi daha aldık ama bu son. bildiğin teneke. vergiyle verdiğiniz bu paralara yazık 600 liralık asus mouse var 4 yıldır tık yok. bunlar lego gibi bi yerden atıyo
bu model mi hocam

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Rıfat Avcı
siyahı da var bu markanın pul pul soyuldu. ilkinde doymadık bi daha aldık ama bu son. bildiğin teneke. vergiyle verdiğiniz bu paralara yazık 600 liralık asus mouse var 4 yıldır tık yok. bunlar lego gibi bi yerden atıyo
Fotoğraf at bir görelim.

ignotus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Joe
İnternette bu model ile ilgili çok sorun var kimisi 2.4 ghz de farenin yavaşladığını söylüyor kimisi 1 ay sonra bozulduğunu söylüyor alıyoruz ama sanırım kronik olarak sorunlu bir model yazılımla çözülür mü bilemem ama bu kadar ucuza satılması da belki de sorunlu modelleri elden çıkarma olabilir. Muhtemelen çoğumuz kötü bir deneyim yaşayacağız o yüzden parasını gerçekten önemsemeyenler alsın.

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Rıfat Avcı
İnternette bu model ile ilgili çok sorun var kimisi 2.4 ghz de farenin yavaşladığını söylüyor kimisi 1 ay sonra bozulduğunu söylüyor alıyoruz ama sanırım kronik olarak sorunlu bir model yazılımla çözülür mü bilemem ama bu kadar ucuza satılması da belki de sorunlu modelleri elden çıkarma olabilir. Muhtemelen çoğumuz kötü bir deneyim yaşayacağız o yüzden parasını gerçekten önemsemeyenler alsın.
700 Liranın nesini önemseyeceğim :D Para pul olmuş. Dışarı bir çıkıyorum 2000'lik oluyorum en az zaten

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Ümit
bu dandik kimsenin bilmediği markanın ürünlerini alıp memnun kalan var mı? birileri yem atıyor koş mekanik klavye var bilmem kaç DP Mouse var bu forum sayesinde marka para kazanmaya basladı. bu gibi sitelerde 300/500 liraya dolu mekanik klavyeler var, yanına yalandan 2000 tl yazıp çizik at satış fiyatını 600 yaz avını bekle hikaye bu kadar. gidin bilindik markalardan az daha fazla verin taksitle alın burada tuttugunuz nöbete değmez ajazz ürünleri..

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Bedirhan Şen
bu dandik kimsenin bilmediği markanın ürünlerini alıp memnun kalan var mı? birileri yem atıyor koş mekanik klavye var bilmem kaç DP Mouse var bu forum sayesinde marka para kazanmaya basladı. bu gibi sitelerde 300/500 liraya dolu mekanik klavyeler var, yanına yalandan 2000 tl yazıp çizik at satış fiyatını 600 yaz avını bekle hikaye bu kadar. gidin bilindik markalardan az daha fazla verin taksitle alın burada tuttugunuz nöbete değmez ajazz ürünleri..
bilindik marka tr de güzel satan çok yok f/p olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

ajazz ın kalites bir yönü yok zaten f/p olarak satıyorlar

• Beğen
Reaksiyonlar: umix

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
1
sen bilmiyosun diye bilinmedik mi oluyo

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
brom görmüş büyük resmi

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Oğuzhan
Dostum sen Türkiye'de bilinen razer, asus vb. markaları kullanmaya devam et. Onlar da saçma ürünlerini istedikleri abartılı ve asla hak etmedikleri fiyata satmaya devam etsinler. Hayatım asus klavyeler ile geçti hepsinde pişman oldum. Yurt dışından klavye satın aldım ve birkaç aydır kullanıyorum. Bu birkaç ay içinde anladığım şey bir daha asus vb. markalardan almayacağım yurt dışı markalarını araştırıp alacağım. Bozuluyor mu bozulsun sonuçta 1-2k vermiş oluyorum. Beni 2 yıl götürmesi yeterli. Asus klavye alıyorum 2 ay sonra bozuluyor garantiye yolluyorum onarım yapılmıyor değişim veya iade talebi açın diyor değişim diyorum ülkede o modelde stok kalmadı diyorlar ve beni zarara sokarak iade yapıyorlar.

Top Bottom