Neler Yeni

Arctis Nova 5 vs Barracuda X

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
Bu kulaklıklara bakıyordum ve istediğim özellikleri karşılıyordu. İkisi de gaming gecesinde indirimde şu an. Hangisi daha mantıklı? Barracuda X hem ucuz, hem sistemimle uyumlu siyah olur diye gönlüm ondan yana ama sormak istedim buraya da.

Aradığım özellikler;
-Şarjının uzun gitmesi
-Kumaş pedli olup terletmeyip, kafamı ağrıtmaması
-Ses kalitesinin müzik konusunda iyi olması
-Hikayeli oyun oynuyorum ses kasacak durumum yok
-Mikrofon kullanmıyorum. Mikrofonu hiç önemli değil
-Dönebilir kulaklığı olursa daha iyi olur

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende sipariş ettim yarın geliyor sağlam kulaklık sadece yere düşürme 😆

Yok hocam düşürmeyiz ya. Zaten boynuma asıp, başlıkları döndürüyorum tam istediğim gibi rahatsız etmiyor. :D

Galko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Murathan Yekta
Yok hocam düşürmeyiz ya. Zaten boynuma asıp, başlıkları döndürüyorum tam istediğim gibi rahatsız etmiyor. :D
Hocam suan nasıl benimki yarın gelecek olarak gozukuyor çok kotu yorum vardı hatta iade edip cloud 3 almayı bile düşündüm
@AirLife

Son düzenleme:

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
Hocam suan nasıl benimki yarın gelecek olarak gozukuyor çok kotu yorum vardı hatta iade edip cloud 3 almayı bile düşündüm
@AirLife

Hocam ilk mesajda aradığım özelliklerin hepsi mevcut. Cloud 3 benim de aklımdaydı. Ama ikinci yazdığım nedenden dolayı vaz geçtim. Deri terletiyor, uzun süreli kullanıyorum bende. Uzun süreli kullanım da ağrıtır diye tercih etmedim. Barracuda’dan memnunum ben. Şarjı ise baya iyi. 2 hafta oldu Salı. Her gün kullandım neredeyse saatlerce. 70 ile geldi şu an şarjı 40. Bu kullanımda 1 ay beni çok rahat götürür.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,686
İsim
1
barracuda x aylardır kullanıyorum memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:

a101 de 3600tl bu arada

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
barracuda x aylardır kullanıyorum memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:

a101 de 3600tl bu arada

Aynen hocam. Güzel ürün.

Gaming gecesinden 3250’ye aldıydım bende hocam.

Galko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Murathan Yekta
Hocam ilk mesajda aradığım özelliklerin hepsi mevcut. Cloud 3 benim de aklımdaydı. Ama ikinci yazdığım nedenden dolayı vaz geçtim. Deri terletiyor, uzun süreli kullanıyorum bende. Uzun süreli kullanım da ağrıtır diye tercih etmedim. Barracuda’dan memnunum ben. Şarjı ise baya iyi. 2 hafta oldu Salı. Her gün kullandım neredeyse saatlerce. 70 ile geldi şu an şarjı 40. Bu kullanımda 1 ay beni çok rahat götürür.
Mediamarka denemeye gitmiştim hocam ordaki abi bunda gecikme vardır yalnız falan diyordu varmı oyle bisiler ve nasıl kulaklık sence hocam ve sevindim guzel olmasına.
@AirLife
@quartle

Son düzenleme:

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
Mediamarka denemeye gitmiştim hocam ordaki abi bunda gecikme vardır yalnız falan diyordu varmı oyle bisiler ve nasıl kulaklık sence hocam ve sevindim guzel olmasına.
@AirLife
@quartle

Hikayeli oyunlar oynuyorum ben hocam. Onlarda gecikme yaşamadım. Online oyunlarda nasıl olur bilmiyorum.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
Hocam razer id ye kayıt mı etmek lazım

Kaydettim ben. Ama 7.1 ve THX uygulamaları ile kullanmak çok hoşuma gitmedi, o yüzden kaldırdım. Orijinal kullanıyorum şimdi. Müzik de ayrı, oyunda ayrı seçenek istiyordu. Ben uğraşamam her seferinde diyerekten kaldırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,234
Üyeler
161,415
Son üye
jeshi
Top Bottom