Neler Yeni

En sevdiğiniz kitap nedir?

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Biliyorum böylesine cahil bir forumda bu konu pek mantıklı değil lakin en sevdiğiniz, ilham aldığınız kitap nedir? Hakikaten merak ettim doğrusu. Belki de keşfetmediğim diyarlara yelken açarım konu vesilesiyle. İyi akşamlar diliyorum.

Biliyorum böylesine cahil bir forumda bu konu pek mantıklı değil lakin en sevdiğiniz, ilham aldığınız kitap nedir? Hakikaten merak ettim doğrusu. Belki de keşfetmediğim diyarlara yelken açarım konu vesilesiyle. İyi akşamlar diliyorum.
George Orwel -1984
Mesaj otomatik birleştirildi:

pal sokağı çocuklarıda olabilir tam emin değilim

Erdem123

80+ Bronze
cahil forumsa sen neden burdasın

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,531
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Gizemlerin efendisi . Zamanında okumuştum. Şuanda ikinci kitabı olan kaçınılmazlık çemberini okuyorum. Bir webnovele göre gerçekten iyi bir eser.

1905

80+ Silver
kumarbaz

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Cihan Mert Karagöz
Küçükken hiç kitap okumayı sevmesem bile okuduğum seridir. İçerisinden çıkan aparat sayesinde hikayenin belirli noktalarında bulunan soru ve gizli resimlere ulaşabiliyorsun ve kitap seni puanlayarak hikayedeki karakterlerle karşılaştırıyor. Mükemmel bi seri.

Ekler

• images-1.jpeg
    images-1.jpeg
    44.9 KB · Hit: 24

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,065
İsim
Mehmet
Sol ayağım

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
Simyacı ve Bulantı hayata bakış açımı değiştiren sevdiğim kitaplardandır.
İkisini tavsiye edebilirim sanırım.

Top Bottom