Hocam gelir gelmez bir kutu resmi veya açılış tarzında bir video cekebilirmisin içinde ne var ne yok tarzındaHayır pro yu açan vardı pan180 çıktı tahmin ettiğim gibi apextede aynıdır. Gelince test edicem 8khz’de takılma yapmazsa sıkıntı yok zatenc
Millet boşu boşuna ağlamış yok Nordic değil takılma olacak elimizde patlayacak falan fare daha gelmeden boşu boşuna 200-300 sayfa yazdı yazdık.Hayır pro yu açan vardı pan180 çıktı tahmin ettiğim gibi apextede aynıdır. Gelince test edicem 8khz’de takılma yapmazsa sıkıntı yok zaten
Yabancı kanalların içerikleri var bakabilirsin.Hocam gelir gelmez bir kutu resmi veya açılış tarzında bir video cekebilirmisin içinde ne var ne yok tarzında
Vergi dahil 690a geliyor nasilAh ah bizim zamanımızda böyle miydi? Günde 1 kere stok gelirdi (5 gün önce )
Demek istediğim bize gelen urun ne şekilde kargolanmis pro alanlarda biriydi galiba sadece poşete koyup göndermişler demişti ondan merak ettim suanYabancı kanalların içerikleri var bakabilirsin.
Gelsin hocam sende deneAgalar benim Pro teslimata çıkmış MNG çok hızlı getiriyor yaw daha dün akşam 7'de çıktı gümrükten. (Ankara)
Düzgün gelse bile sorunlu diyeceğim bakalım biraz para koparabilecek miyim o mızrağı biraz çıkartayım yerinden.Gelsin hocam sende dene
Daha eline ulaşıp test eden yok apexi birisine dagitimda şuanda gelsin bakicak hemen iade etmeApexi sipariş geçtim de pro'dan geçmeye o kadar gerek yok gibi. bu da elimde patlamış olmasın diye iade edeceğim sanırım.
Benimki daha uçacak sözde ayın 24'ünde sipariş verdim.Daha eline ulaşıp test eden yok apexi birisine dagitimda şuanda gelsin bakicak hemen iade etme
Mızraksa bisey diyemem ama beleşe getirmeye çalışan arkadaşlar yapmasın la adamların iyi niyetini suistimal etmeyin kendi kuyumuzu kazariz alideki gibi olur vallaDüzgün gelse bile sorunlu diyeceğim bakalım biraz para koparabilecek miyim o mızrağı biraz çıkartayım yerinden.
Sonra temu neden kimseye kupon vermiyor iade almıyor diye ağlarsınız böyle suistimal ederseniz.Düzgün gelse bile sorunlu diyeceğim bakalım biraz para koparabilecek miyim o mızrağı biraz çıkartayım yerinden.