❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Ah ah bizim zamanımızda böyle miydi? Günde 1 kere stok gelirdi (5 gün önce 😁)

Hayır pro yu açan vardı pan180 çıktı tahmin ettiğim gibi apextede aynıdır. Gelince test edicem 8khz’de takılma yapmazsa sıkıntı yok zatenc
Hocam gelir gelmez bir kutu resmi veya açılış tarzında bir video cekebilirmisin içinde ne var ne yok tarzında

Hayır pro yu açan vardı pan180 çıktı tahmin ettiğim gibi apextede aynıdır. Gelince test edicem 8khz’de takılma yapmazsa sıkıntı yok zaten
Millet boşu boşuna ağlamış yok Nordic değil takılma olacak elimizde patlayacak falan fare daha gelmeden boşu boşuna 200-300 sayfa yazdı yazdık.

Agalar benim Pro teslimata çıkmış MNG çok hızlı getiriyor yaw daha dün akşam 7'de çıktı gümrükten. (Ankara)

Yabancı kanalların içerikleri var bakabilirsin.
Demek istediğim bize gelen urun ne şekilde kargolanmis pro alanlarda biriydi galiba sadece poşete koyup göndermişler demişti ondan merak ettim suan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Agalar benim Pro teslimata çıkmış MNG çok hızlı getiriyor yaw daha dün akşam 7'de çıktı gümrükten. (Ankara)
Gelsin hocam sende dene :)

Apexi sipariş geçtim de pro'dan geçmeye o kadar gerek yok gibi. bu da elimde patlamış olmasın diye iade edeceğim sanırım.

Apexi sipariş geçtim de pro'dan geçmeye o kadar gerek yok gibi. bu da elimde patlamış olmasın diye iade edeceğim sanırım.
Daha eline ulaşıp test eden yok apexi birisine dagitimda şuanda gelsin bakicak hemen iade etme

Daha eline ulaşıp test eden yok apexi birisine dagitimda şuanda gelsin bakicak hemen iade etme
Benimki daha uçacak sözde ayın 24'ünde sipariş verdim.
1730534310760.png

Düzgün gelse bile sorunlu diyeceğim bakalım biraz para koparabilecek miyim o mızrağı biraz çıkartayım yerinden.
Mızraksa bisey diyemem ama beleşe getirmeye çalışan arkadaşlar yapmasın la adamların iyi niyetini suistimal etmeyin kendi kuyumuzu kazariz alideki gibi olur valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,567
Üyeler
185,126
Son üye
nerosinna
Geri