Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Furkan Aydın
Hocam bütün girişleri denedim ön panel arka panel usb 3.0 veya 2.0 aynı zamanda kendi sitesinden yazılımını kurdum. Yazılımını kurduktan sona bilgisayardaki klavye mouse falanda diğer ekipmanlar komple gitti görmemeye başladı pc ürünün yazılımıda bozuk sanırım. Sonra bios sıfırlayıp mouse bağlantısını kesip yüklediğim yazılımı anca öyle kaldırdım bu sekilde klavyem vs düzeldi. Mousede sorun devam ediyor.
Doğrudur dediğim gibi size gelen üründe sıkıntı vardır sonuçta çin malı fakat bende yazılım yada donanım da herhangi bir sorun yok. Şuanda kullanılıyor. Açıkcası bu mouse'un benim için tek eksi yanı shape diyebilirim. Steelseries kullananlar için çok iyi gelebilir fakat benim gibi full razer kullananlar için tepe noktası çıkıntısı olmayınca biraz zor kontrol ediliyor.

Darkone22

80+ Bronze
Mouse tarafıma geldi sorunlu arkadaşlar temudaki müşteri temsilcisiyle görüştüm videoyu attım. 48 saat beklememi söyledi ücret iadesi sağlayacaklar. Takılma sorunları doğru mouse bildiğiniz takılıyor. Kullanamıyorum yani. Almayı düşünenlere tavsiyem almamaları yönünde olur mouse hafif bayağı ve plastik malzeme olarak kalitesiz bi hissiyatı var hadi onlar neyse de takılma sorunu var. Belki bana gelen ürün bozuktur bilemiyorum ama almaya değmez bence. Takılma sorununu temuya videolu şekilde gönderdim. Adam talep açtı 24-48 saat içerisinde talep değerlendirilecek umarım iade olur. Birde ben ilk alanlardanım 1355 TL para ödedim siz düşünün.
Pro mu ?

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Doğrudur dediğim gibi size gelen üründe sıkıntı vardır sonuçta çin malı fakat bende yazılım yada donanım da herhangi bir sorun yok. Şuanda kullanılıyor. Açıkcası bu mouse'un benim için tek eksi yanı shape diyebilirim. Steelseries kullananlar için çok iyi gelebilir fakat benim gibi full razer kullananlar için tepe noktası çıkıntısı olmayınca biraz zor kontrol ediliyor.
Yazılımın indirme linkini atar mısın? Aynı mi diye kontrol edeyim.

Sorunla ilgili video ekledim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet pro modeli.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Sorunla alakalı 9 saniyelik küçük bir video yükledim. Anlamanız açısından izleyebilirsiniz. Bu videonun 30 saniyelik 2 adet versiyonunu temuya gönderdim. 48 saat içinde dönüş yapacaklar. Ücret iadesi olarakta 850 tl civarı iade edecekler öyle gözüküyor talebim onaylanırsa tabi. Yani iadede devlete verilen vergi ücretini vermiyorlar haberiniz olsun. Toplam 1355 TL ödemiştim çünkü.

Son düzenleme:

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,722
İsim
Mehmet Aslan
Ürün geldi. Baya kaliteli güzel 1400 liraya almıştım ben ancak apex modelini aldığım için iade edeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

dongle nerde bu arada :D içine falan mı gömülü benden çıkmadı
içine gömülü.

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Furkan balcı
Sorunla alakalı 9 saniyelik küçük bir video yükledim. Anlamanız açısından izleyebilirsiniz. Bu videonun 30 saniyelik 2 adet versiyonunu temuya gönderdim. 48 saat içinde dönüş yapacaklar. Ücret iadesi olarakta 850 tl civarı iade edecekler öyle gözüküyor talebim onaylanırsa tabi. Yani iadede devlete verilen vergi ücretini vermiyorlar haberiniz olsun. Toplam 1355 TL ödemiştim çünkü.

Hocam diğer kablosuz alıcıların hepsini çıkartıp sadece ajazzın dongle ı takıp dener misiniz? moseun altındna 2.4gte olduğunuda kontrol eder misiniz ben driver falan indirmeden direkt takınca oto bağlandı

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Burdan indirdim ben sonra update attım . https://www.a-jazz.com/en/h-col-118.html . ayrıca about kısmında firewall güncellemeside yapın.
https://www.a-jazz.com/en/h-col-118.html Driverı burdan indirdiniz değil mi hocam ? ilk proyu içeren driver olması lazım bendede pro modeli var beyaz bende hiç takılma felan yok çok rahat oynatıyor.
Mavi kutucuğa aldığım yerden indirdim işte şimdi ikinci kez indirdim site falan doğru. Bunu yükleyince komple sapıtıyor bilgisayar. Orjinal klavye mouse falanda gidiyor.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-04 143926.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-04 143926.png
    466.6 KB · Hit: 61

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,722
İsim
Mehmet Aslan

bu iş kumara döndü ya :kekw: Bazıları sorun yaşıyor bazılarının da ürünleri tertemiz oluyor. Diken üstündeyim valla , inşallah sorun çıkmaz:kekw:

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Furkan balcı
Mavi kutucuğa aldığım yerden indirdim işte şimdi ikinci kez indirdim site falan doğru. Bunu yükleyince komple sapıtıyor bilgisayar. Orjinal klavye mouse falanda gidiyor.
Hocam driverler çakışıyor o zaman tüm alıcıları çıkartıp dener misiniz

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Hocam diğer kablosuz alıcıların hepsini çıkartıp sadece ajazzın dongle ı takıp dener misiniz? moseun altındna 2.4gte olduğunuda kontrol eder misiniz ben driver falan indirmeden direkt takınca oto bağlandı
2.4 ghzde zaten yoksa çalışmaz ki bir bluetooth olarak denemedim. Onu deneyeceğim birazdan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,195
Üyeler
163,440
Son üye
Lewonidas16
Top Bottom