Neler Yeni

HEPSİJET MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ OLMAK

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Yoğun mu peki sürekli çağrı geliyor mu deneme süresi fln verdiler mi bilgisayar felan
Mesaj otomatik birleştirildi:

molalar ne kadar mesela toplamda

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Yoğun mu peki sürekli çağrı geliyor mu deneme süresi fln verdiler mi bilgisayar felan
Mesaj otomatik birleştirildi:

molalar ne kadar mesela toplamda
1.5 saat çok yoğun değil

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Dostum ben de ufak bi fabrikada imalattayım cnc operatörü olarak çalışıyorum işlerimiz hep savunma sanayisine, maaşım güzel sen de cnc operatörü ol maaşı güzel bi iş
ne kadar hocam sizin anonimiz zaten bişey olmaz söylemenizde.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Ben tecrübeliyim, şuan 40k alıyorum. İşi bilmeyen 20den başlar işe deneyim edindikçe artar maaşı
40 mı şefim iyi maaş ben ayıptır söylemesi zor işte 45 basit işte 9/5 hafta sonu tatil araba verirlerse 30-35 alıyorum. 6 sene okudum :(

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
40 mı şefim iyi maaş ben ayıptır söylemesi zor işte 45 basit işte 9/5 hafta sonu tatil araba verirlerse 30-35 alıyorum. 6 sene okudum :(
Bizim iş de kolay değil valla ben bu işte çok dirsek çürüttüm, şuan gece vardiyasındayım

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Bizim iş de kolay değil valla ben bu işte çok dirsek çürüttüm, şuan gece vardiyasındayım
evet hocam işte türkiyede birazcık çalışan para kazanıyor arkadaşım motokurye 60 bin civarı kalıyor ama günde 12 saat motor üstünde.
Ben ofisimde oturuyorum araba verdiler işe git gel yaptığım taktirde ne okursan oku ne iş yaparsan yap rahatlığa döndükçe ücretde aynı doğrultuda azalıyor. Ya çok tecrüben olcak (ömür bitiyor) yada ağır işlere girmek gerekiyor sanırım.
Geçen ay kuzey marmara otoyolu devam işine çağırdılar gece vardiyası dediğiniz gibi 65 bin tl maaş teklif ettiler 6 gün günde 11 saat hemde gece bu süre çalışma karşılığı.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
başvuruları nereden yapıyorsun?

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
evet hocam işte türkiyede birazcık çalışan para kazanıyor arkadaşım motokurye 60 bin civarı kalıyor ama günde 12 saat motor üstünde.
Ben ofisimde oturuyorum araba verdiler işe git gel yaptığım taktirde ne okursan oku ne iş yaparsan yap rahatlığa döndükçe ücretde aynı doğrultuda azalıyor. Ya çok tecrüben olcak (ömür bitiyor) yada ağır işlere girmek gerekiyor sanırım.
Geçen ay kuzey marmara otoyolu devam işine çağırdılar gece vardiyası dediğiniz gibi 65 bin tl maaş teklif ettiler 6 gün günde 11 saat hemde gece bu süre çalışma karşılığı.
Önceki iş yerinde gece varsiyası 14 saatti. 12 makineye 3 kişi bakıyorduk. Bunun kazası var belası var, gerçekten hiç bir işin şartları kolay değil.

omer_34

80+ Silver
hocam kykda kalıyorum ama devamsızlık sorunum yok okula sınavlar harici gitmiyorum. part time girmeyi düşünüyorum da sesli aramalarda mı yoksa chat ile mi temsilcilik yapıyorsunuz ?

Top Bottom