𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Mezuniyet şartı vs varmı?Home office hocam ortalama bi pc ve ağız laf yapacak
Mezuniyet şartı vs varmı?Home office hocam ortalama bi pc ve ağız laf yapacak
Yok hocamMezuniyet şartı vs varmı?
1.5 saat çok yoğun değilYoğun mu peki sürekli çağrı geliyor mu deneme süresi fln verdiler mi bilgisayar felan
Mesaj otomatik birleştirildi:
molalar ne kadar mesela toplamda
ne kadar hocam sizin anonimiz zaten bişey olmaz söylemenizde.Dostum ben de ufak bi fabrikada imalattayım cnc operatörü olarak çalışıyorum işlerimiz hep savunma sanayisine, maaşım güzel sen de cnc operatörü ol maaşı güzel bi iş
Ben tecrübeliyim, şuan 40k alıyorum. İşi bilmeyen 20den başlar işe deneyim edindikçe artar maaşıne kadar hocam sizin anonimiz zaten bişey olmaz söylemenizde.
40 mı şefim iyi maaş ben ayıptır söylemesi zor işte 45 basit işte 9/5 hafta sonu tatil araba verirlerse 30-35 alıyorum. 6 sene okudumBen tecrübeliyim, şuan 40k alıyorum. İşi bilmeyen 20den başlar işe deneyim edindikçe artar maaşı
Bizim iş de kolay değil valla ben bu işte çok dirsek çürüttüm, şuan gece vardiyasındayım40 mı şefim iyi maaş ben ayıptır söylemesi zor işte 45 basit işte 9/5 hafta sonu tatil araba verirlerse 30-35 alıyorum. 6 sene okudum
evet hocam işte türkiyede birazcık çalışan para kazanıyor arkadaşım motokurye 60 bin civarı kalıyor ama günde 12 saat motor üstünde.Bizim iş de kolay değil valla ben bu işte çok dirsek çürüttüm, şuan gece vardiyasındayım
Evden mi çalışıyorsun hocamVugün ilk günümü tamamlamış bulunmaktayım varsa sorunuz beklerim home office çalışıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazım hatası için özür dilerim
Önceki iş yerinde gece varsiyası 14 saatti. 12 makineye 3 kişi bakıyorduk. Bunun kazası var belası var, gerçekten hiç bir işin şartları kolay değil.evet hocam işte türkiyede birazcık çalışan para kazanıyor arkadaşım motokurye 60 bin civarı kalıyor ama günde 12 saat motor üstünde.
Ben ofisimde oturuyorum araba verdiler işe git gel yaptığım taktirde ne okursan oku ne iş yaparsan yap rahatlığa döndükçe ücretde aynı doğrultuda azalıyor. Ya çok tecrüben olcak (ömür bitiyor) yada ağır işlere girmek gerekiyor sanırım.
Geçen ay kuzey marmara otoyolu devam işine çağırdılar gece vardiyası dediğiniz gibi 65 bin tl maaş teklif ettiler 6 gün günde 11 saat hemde gece bu süre çalışma karşılığı.