HEPSİJET MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ OLMAK

Yoğun mu peki sürekli çağrı geliyor mu deneme süresi fln verdiler mi bilgisayar felan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

molalar ne kadar mesela toplamda

Dostum ben de ufak bi fabrikada imalattayım cnc operatörü olarak çalışıyorum işlerimiz hep savunma sanayisine, maaşım güzel sen de cnc operatörü ol maaşı güzel bi iş
ne kadar hocam sizin anonimiz zaten bişey olmaz söylemenizde.

Ben tecrübeliyim, şuan 40k alıyorum. İşi bilmeyen 20den başlar işe deneyim edindikçe artar maaşı
40 mı şefim iyi maaş ben ayıptır söylemesi zor işte 45 basit işte 9/5 hafta sonu tatil araba verirlerse 30-35 alıyorum. 6 sene okudum :(

40 mı şefim iyi maaş ben ayıptır söylemesi zor işte 45 basit işte 9/5 hafta sonu tatil araba verirlerse 30-35 alıyorum. 6 sene okudum :(
Bizim iş de kolay değil valla ben bu işte çok dirsek çürüttüm, şuan gece vardiyasındayım

Bizim iş de kolay değil valla ben bu işte çok dirsek çürüttüm, şuan gece vardiyasındayım
evet hocam işte türkiyede birazcık çalışan para kazanıyor arkadaşım motokurye 60 bin civarı kalıyor ama günde 12 saat motor üstünde.
Ben ofisimde oturuyorum araba verdiler işe git gel yaptığım taktirde ne okursan oku ne iş yaparsan yap rahatlığa döndükçe ücretde aynı doğrultuda azalıyor. Ya çok tecrüben olcak (ömür bitiyor) yada ağır işlere girmek gerekiyor sanırım.
Geçen ay kuzey marmara otoyolu devam işine çağırdılar gece vardiyası dediğiniz gibi 65 bin tl maaş teklif ettiler 6 gün günde 11 saat hemde gece bu süre çalışma karşılığı.

başvuruları nereden yapıyorsun?

evet hocam işte türkiyede birazcık çalışan para kazanıyor arkadaşım motokurye 60 bin civarı kalıyor ama günde 12 saat motor üstünde.
Ben ofisimde oturuyorum araba verdiler işe git gel yaptığım taktirde ne okursan oku ne iş yaparsan yap rahatlığa döndükçe ücretde aynı doğrultuda azalıyor. Ya çok tecrüben olcak (ömür bitiyor) yada ağır işlere girmek gerekiyor sanırım.
Geçen ay kuzey marmara otoyolu devam işine çağırdılar gece vardiyası dediğiniz gibi 65 bin tl maaş teklif ettiler 6 gün günde 11 saat hemde gece bu süre çalışma karşılığı.
Önceki iş yerinde gece varsiyası 14 saatti. 12 makineye 3 kişi bakıyorduk. Bunun kazası var belası var, gerçekten hiç bir işin şartları kolay değil.

hocam kykda kalıyorum ama devamsızlık sorunum yok okula sınavlar harici gitmiyorum. part time girmeyi düşünüyorum da sesli aramalarda mı yoksa chat ile mi temsilcilik yapıyorsunuz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,339
Üyeler
185,074
Son üye
teach
Geri