Neler Yeni

HEPSİJET MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ OLMAK

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Eren n
Edit: Video ćekip cv gibi göndermemi istediler ve evde bilgisayar,en az 5mbps internet ve mikronlu kulaklık olması gerekiyormuş bende hepsi varda pc yok oc gelince video çekip gönderecem

Ben başvurdum bakalım şartları çok iyi olmasada daha iyisini bulana kadar iyi Ankara trafiği kışın hiç çekilmiyor en rahat yönü evde çalışmak

Bankalarada başvurabilirsiniz bu arada daha yoğun ama arkadaşım 24k maaş + 8k yemek parası + 2 gün tatil ile çalışıyordu evdeydi yine başvurdumda beni aramadılar
size mail ile mi ulaştılar telefon ile mi

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
net ücret beklentisine ne diyelim sıfır tecrübe ile başlarken her yere de asgari ücret dememk lazım bence ama tecrübe sıfır 20k civarı desek de burun kıvırırlar mı yada asgarinin %20 kadar üstü desek

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
size mail ile mi ulaştılar telefon ile mi
Böyle mail geldi
Screenshot_20241105-231353_Email.jpg

Bakarsan adamların hiç bi masrafı olmuyor bilgisayar senden yemek senden belki internet parası fln veriyorlarmı bilmiyorum yani beğenmediklerini direkt çıkartıyorlardı büyük ihtimal

YazılımKafa

80+ Silver
Benim bi arkadaş bankaya girmişti yemek dahil 37k fln alıyordu sizdede o tarz bir şey varmı maaş dışında yemek vb yatıyormu bankaya bende başvurdumda almadılar buna da başvurabilirim belki
bankada ne yapıyordu tam olarak

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
bankada ne yapıyordu tam olarak
Müşteri temsilcisi işte pc felan veriyorlar ilk ay eğitim vermişler eğitimde bile yemek parası+ asgari yatırmışlar ama hatan ćok oluyor diye 5 ay sonra çıkartılar arkadaşı o kayıtları dinleyen ayrı ekipler felan varmış temsilcilerin hattası mesaj gidiyordu hep parası ćok iyi ama zor sayılır yani böyle 5,6 ay çalışıp ćıkmalık

YazılımKafa

80+ Silver
Müşteri temsilcisi işte pc felan veriyorlar ilk ay eğitim vermişler eğitimde bile yemek parası+ asgari yatırmışlar ama hatan ćok oluyor diye 5 ay sonra çıkartılar arkadaşı o kayıtları dinleyen ayrı ekipler felan varmış temsilcilerin hattası mesaj gidiyordu hep parası ćok iyi ama zor sayılır yani
Bankalarla alakalı genel olarak bilgilerim iyidir. Yapabileceğim bir iş aslında. Ama sürekli insanlarla uğraşmak zor. Telefonda insan yorulur

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Bankalarla alakalı genel olarak bilgilerim iyidir. Yapabileceğim bir iş aslında. Ama sürekli insanlarla uğraşmak zor. Telefonda insan yorulur
Yaşlılar çok yoruyormuş bazen 30,40dk adama aynı şeyi söylemek zorunda kalıyormuşsun ama 30,36k maaş için değer tabi

YazılımKafa

80+ Silver

Gehinnom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Semih Erkılıç
Adam evde zaten, yemek vermezler, yap bir menemen geç ye derler hocam.
Büyük şirketlerde evden çalışsan da yemek ücretin yatar. Benim şirketim yatırıyor, ayrıca internet parasını vs. de ödüyor.

Top Bottom