Neler Yeni

HEPSİJET MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ OLMAK

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Ben muhtemelen 1 ay zor dayanırdım
Mantıksızlık yoksa dayanılır ben bi kere markete girdim beni zeytin peynir reyonuna verdiler 1 gün çalıştım ertesi gün gitmedim 12 saat haftada 6 gündü 12 saatin 1 saat mola fln vardı ondada yemeğini yiyenler işinin başına felan yazıyordu yemekhanede full ayakta dikiliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyük şirketlerde evden çalışsan da yemek ücretin yatar. Benim şirketim yatırıyor, ayrıca internet parasını vs. de ödüyor.
Burası büyük ihtimal kasım yoğunluğunda alıp sonra beğenmediklerini bırakacak çünkü şahıs şirketi felan soruyor sigorta vb. yapmamak için hrlde

Gehinnom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Semih Erkılıç
Edit: Video ćekip cv gibi göndermemi istediler ve evde bilgisayar,en az 5mbps internet ve mikronlu kulaklık olması gerekiyormuş bende hepsi varda pc yok oc gelince video çekip gönderecem

Ben başvurdum bakalım şartları çok iyi olmasada daha iyisini bulana kadar iyi Ankara trafiği kışın hiç çekilmiyor en rahat yönü evde çalışmak

Bankalarada başvurabilirsiniz bu arada daha yoğun ama arkadaşım 24k maaş + 8k yemek parası + 2 gün tatil ile çalışıyordu evdeydi yine başvurdumda beni aramadılar
Bankanın her bölümü farklı maaş alıyor, arkadaşının almış olduğu maaş biraz düşük. Eğer çağrı merkezi ise almış olduğu maaş normal ama Bireysel, Kobi vb. bir bölümde ise maaşı düşük. Ben bankadan ayrıldığımda 49.200 TL Brüt maaş alıyordum.

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Emirhan Acar
hocam yazın 2-3 aylığına alırlar mı?

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Mustafa Yüşa Varlı

Rovi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yahya akay
evet hocam işte türkiyede birazcık çalışan para kazanıyor arkadaşım motokurye 60 bin civarı kalıyor ama günde 12 saat motor üstünde.
Ben ofisimde oturuyorum araba verdiler işe git gel yaptığım taktirde ne okursan oku ne iş yaparsan yap rahatlığa döndükçe ücretde aynı doğrultuda azalıyor. Ya çok tecrüben olcak (ömür bitiyor) yada ağır işlere girmek gerekiyor sanırım.
Geçen ay kuzey marmara otoyolu devam işine çağırdılar gece vardiyası dediğiniz gibi 65 bin tl maaş teklif ettiler 6 gün günde 11 saat hemde gece bu süre çalışma karşılığı.
hangi iş o ya başvurma şansımız varmı

MzK47555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Mehmet Zahit Keskin
Size uygun iş bulunca haber vereceğiz gibi bir mail attılar.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,588
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç