Neler Yeni

HEPSİJET MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ OLMAK

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes GÜNDOĞDU
3 yıl hepsijette ticari kurye olarak çalıştım kendi aracımla hayatımda gördüğüm en sıkıntılı müşteri hizmetleri hepsijet(hepsiburada) çalışanlarıydı.
Örnek vermem gerekirse; müşteri hizmetlerine kargom hasarlı geldi diye geri bildirimde bulunuyor müşteri hizmetlerinden bizim sisteme gelen ise müşteri kargomu almadım :) Not: her kargomu almadım şikayetinde kuryeden para kesiliyor.

Mr.White

80+ Bronze

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
ibrahim demir
başvuru nereden yapılıyor

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
3 yıl hepsijette ticari kurye olarak çalıştım kendi aracımla hayatımda gördüğüm en sıkıntılı müşteri hizmetleri hepsijet(hepsiburada) çalışanlarıydı.
Örnek vermem gerekirse; müşteri hizmetlerine kargom hasarlı geldi diye geri bildirimde bulunuyor müşteri hizmetlerinden bizim sisteme gelen ise müşteri kargomu almadım :) Not: her kargomu almadım şikayetinde kuryeden para kesiliyor.
Bizde kuryelerden bu ara müzdaribiz kargoyu yerde buldu müşteri :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

başvurular nerden yapılıyor hocam
Dm yaz yönlendirim hocam

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Göksel
metin 2 de ticaret çevirerek daha fazla kazanabilmek :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Taha
gercektenmi amelelerde iyi kazanıyo hocam
sizin söylediğiniz ağır işler için geçerli hocam şahsen parası batsın o işlerin insanın ömründen ömür gidiyor, fabrika işleride kolay değil fakat kurumsal fabrikaların başlangıç maaşları genelde güzel oluyor ve mesai ücretlerinin hakkını veriyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

metin 2 de ticaret çevirerek daha fazla kazanabilmek :D
rızkın 10 da 9 u ticarettedir gerçekten katılıyorum nerde olduğunun bir önemi yok

Top Bottom