HEPSİJET MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ OLMAK

3 yıl hepsijette ticari kurye olarak çalıştım kendi aracımla hayatımda gördüğüm en sıkıntılı müşteri hizmetleri hepsijet(hepsiburada) çalışanlarıydı.
Örnek vermem gerekirse; müşteri hizmetlerine kargom hasarlı geldi diye geri bildirimde bulunuyor müşteri hizmetlerinden bizim sisteme gelen ise müşteri kargomu almadım :) Not: her kargomu almadım şikayetinde kuryeden para kesiliyor.

3 yıl hepsijette ticari kurye olarak çalıştım kendi aracımla hayatımda gördüğüm en sıkıntılı müşteri hizmetleri hepsijet(hepsiburada) çalışanlarıydı.
Örnek vermem gerekirse; müşteri hizmetlerine kargom hasarlı geldi diye geri bildirimde bulunuyor müşteri hizmetlerinden bizim sisteme gelen ise müşteri kargomu almadım :) Not: her kargomu almadım şikayetinde kuryeden para kesiliyor.
Bizde kuryelerden bu ara müzdaribiz kargoyu yerde buldu müşteri :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başvurular nerden yapılıyor hocam
Dm yaz yönlendirim hocam

metin 2 de ticaret çevirerek daha fazla kazanabilmek :D

Bizde kuryelerden bu ara müzdaribiz kargoyu yerde buldu müşteri :D

Dm yaz yönlendirim hocam
hocam dm den yazdım cevaplarsanız sevinirim.

gercektenmi amelelerde iyi kazanıyo hocam
sizin söylediğiniz ağır işler için geçerli hocam şahsen parası batsın o işlerin insanın ömründen ömür gidiyor, fabrika işleride kolay değil fakat kurumsal fabrikaların başlangıç maaşları genelde güzel oluyor ve mesai ücretlerinin hakkını veriyorlar

metin 2 de ticaret çevirerek daha fazla kazanabilmek :D
rızkın 10 da 9 u ticarettedir gerçekten katılıyorum nerde olduğunun bir önemi yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,675
Üyeler
185,148
Son üye
mssnobody
Geri