Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Nik Flatron
Beyler tatlı tatlı kavga ediyorsunuz ama bi sorum olacak

Bu beş tane filan alanlar nasıl alıyor.

Mesela kredi ve indirim kuponu var hesapta aula 2 tane alsam kupon öncesi fiyatı 1070 geçtiği için almaya izin vermiyor var mı taktiği bunun
bu konunun uzmanı amd34. Arkadaşın sarı sitede türlü türlü hesabı var. aynı ürünü bir hesapta 2k diğer hesapta 2,3k.

buraktpl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak Topal
adam hem fukara hem üşengeç madem mcudan şüpheleniyorsun için aç bak fotoraf at milletten neden foto istiyorsun demi :D
Burada 80 sayfaya baktım bulamadım fotoğrafı, 700 sayfalık konuya bakmaya üşendim gerçekten ama sen ve senin gibi bomboş adamlar bana fukara diyor ya fşljkasflkjasf fukara kelimesinin vücut bulmuş hali sizlersiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. olarak burası bir forum ve her gün bin tane adam yardım için konu açıyor 1 fotoğraf istemem neden bu kadar battı size? giren çıkan nedir anlamadım

frqn

80+
Burada 80 sayfaya baktım bulamadım fotoğrafı, 700 sayfalık konuya bakmaya üşendim gerçekten ama sen ve senin gibi bomboş adamlar bana fukara diyor ya fşljkasflkjasf fukara kelimesinin vücut bulmuş hali sizlersiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. olarak burası bir forum ve her gün bin tane adam yardım için konu açıyor 1 fotoğraf istemem neden bu kadar battı size? giren çıkan nedir anlamadım
ürünü iade etmek için fotoğrafa ihtiyacın yok reis, beğenmediysen iade et geç, vergi tutarını iade ediyorlar mı onu teyit et, sonra sıkıntı yaşamazsın

AloneKinq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Ahmet Çakır
vergi iadesi hiçbir şekilde alamazsın. ama ürünün iadesini alabilirsin.

bedogokce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bedirhan Gökce
benim aldigim mouse suan dagitimda bugun teslim alacagim. karsilastiginiz sorunlar nedir acaba? geldiginde kontrol edeyim ben de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ali
Benim mouse geldi ben çok beğendim. Vesile olana teşekkürler. Klavye, fare, konsol bu forum sayesinde tamamlandı.

1731173892414.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
ibrahim
Burada apex kullanan var mı beyler? 2000hz de kullanırken arada takılıyor gibi sanki, sizde de öyle mi? sürekli değil ama arada.

Amd34

80+ Silver
Burada apex kullanan var mı beyler? 2000hz de kullanırken arada takılıyor gibi sanki, sizde de öyle mi? sürekli değil ama arada.
Valla 3-4 gündür sabit 4k kullanıyorum sıfır sıkıntı ilk başta bende de takılmıştı usb port değiş 3.0 olanlar yani mavi olanlara takılı olduğundan emin ol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,029,541
Üyeler
163,185
Son üye
eymenasdd