oliveforge99
80+ Silver
Edit:Amazon’da daha ucuza gelince konu güncellendi
Son düzenleme:
bir şey soracağım da iphone 13 için bu fazla mı olur ona göre 30w lık modeli alacağım da
hocam sorun olmaz 30w güç çeker ilerde tekrar almak zorunda kalmazsınız önemli olan 30w dan düşük bir şey kullanmamanızbir şey soracağım da iphone 13 için bu fazla mı olur ona göre 30w lık modeli alacağım da
13 proda kullanıom guzelbir şey soracağım da iphone 13 için bu fazla mı olur ona göre 30w lık modeli alacağım da
ekstra 100 tl 100 tldir diye dedim 30wlık şu modeli alsam şarj hızı olarak aşırı farkeder mi başlıktaki modele kıyaslahocam sorun olmaz 30w güç çeker ilerde tekrar almak zorunda kalmazsınız önemli olan 30w dan düşük bir şey kullanmamanız
hocam iphone 13 30w desteklediğine emin misiniz benim gördüğüm kadarıyla 20w desteklediği yazıyor ayrıca fark etmez hocam ikiside max 20w ile besleyecek ileriye dönük almak istiyorsanız diğeri daha iyi seçenek olacaktır ikiside f p 250 TL'ye 30w 350tlye 45w alabiliyorsunuz bütçe sıkıntısı yoksa bence 45w alın 2 telefonunuz birden varsa aynı anda şarj edebilirsiniz 1 adaptördenekstra 100 tl 100 tldir diye dedim 30wlık şu modeli alsam şarj hızı olarak aşırı farkeder mi başlıktaki modele kıyasla