Yazmışlar hocam% kaç tanımlıyor ki çark çevirtiriyor galiba ürünü aldıktan sonra ihtimalleri yazmış %53 ihtimalle %30 geri iade edecek galiba
Yazmışlar hocam% kaç tanımlıyor ki çark çevirtiriyor galiba ürünü aldıktan sonra ihtimalleri yazmış %53 ihtimalle %30 geri iade edecek galiba
kardeşimin bilgisayarında denedim. esc ve t tuşunda problem var basmıyor. video falan çekttım atacağım bakalım swittttch falan değiştirdim. kafasına göre taklıyor bakın yazarkenSatın aldıktan sonra kredi tanımlıyor hocam hesaba desteğin verdiği 110tl gibi bir şey
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam diğer bluetooth la fln başka cihazlara bağlayıp denediniz mi belki yazılımsaldır
%0,9 ihtimalle %100 kredi iadesi alıyoruz hocam bence yalandır %30 iade verecektir
geçmiş olsun hocam o zmn kusurlu ürün gelmiş sizekardeşimin bilgisayarında denedim. esc ve t tuşunda problem var basmıyor. video falan çekttım atacağım bakalım swittttch falan değiştirdim. kafasına göre taklıyor bakın yazarken
Valla hocam alışveriş yap sonra tanımlayalım dediği hiçbir promosyona güvenmiyorum%0,9 ihtimalle %100 kredi iadesi alıyoruz hocam bence yalandır %30 iade verecektir
hediyelik ne alabilirim ki hocam
hocam ben claim credit ile yapacağım galiba 7 taksit yatıyormuş hesaba şu an hesabımda 930 tl kredi var kalanı da karttan tamamlayıp alacağım sanırım ama klavyenin yanında ne alacağım çok kararsızım ekranlı 90w havya 350 TL'ye satılıyor sizce bunu mu alayım yoksa ileriye dönük monitör ışığı mı ?geçmiş olsun hocam o zmn kusurlu ürün gelmiş size
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla hocam alışveriş yap sonra tanımlayalım dediği hiçbir promosyona güvenmiyorum
bilemedim hocam ya teşekkürler yine de öneri için
havya lazımsa olabilir hocam çok değilse ileriye dönük alabilirsinizhocam ben claim credit ile yapacağım galiba 7 taksit yatıyormuş hesaba şu an hesabımda 930 tl kredi var kalanı da karttan tamamlayıp alacağım sanırım ama klavyenin yanında ne alacağım çok kararsızım ekranlı 90w havya 350 TL'ye satılıyor sizce bunu mu alayım yoksa ileriye dönük monitör ışığı mı ?
110 tl nasıl alınıyor hocam, onun taktiği nedir?110 lira + %20 promosyon uyguladım 600 lira civarında falan hocam uyguladığınız ekstra bir şey var mıydı?
desteğe ilk alışverişim kredi tanımlarmısınız fln dediğinizde gelen elemanın insafına kalmış bir şekilde kredi tanımlıayabiliyorlar110 tl nasıl alınıyor hocam, onun taktiği nedir?
hocam şimdi baktım da Türkiye fiyatı ile aşağı yukarı aynı fiyata geliyor 100 tl falan daha uyguna geliyor sadece değmez sanırım çinden havya almakhavya lazımsa olabilir hocam çok değilse ileriye dönük alabilirsiniz
benim 5 gün hareket halindedir olarak gözüktü kaybolmamıştırArkadaşlar uçak 3 gündür havada gözüküyor acaba kargom kayboldumu veya sizce kaç gün icjnde gelir cvplarsaniz sevinirim
Değer gibi bende de apex 7 tkl var. 2.el de 3000 TL civarına çok rahat alıcı bulabiliyorum. zorlasam daha da iyi fiyata satarım. bunu aldım apex 7 tkl i satmayı düşünüyorum.Ajazz ak820 pro kullanıyorum, bunu alıp artan parayı cebe atmaya değer mi?