Neler Yeni

155 Kilo Su Orucuna Başlayacağım

XGTT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Ateş
22 yaşındayım ve 155 kiloyum 2 sene içerisinde 2 ameliyat geçirdiğim için 55 kilo aldım ve şuan 155 kiloyum boyum 182 civarında artık hem hayatımı düzene sokmam hemde bir işte çalışabilmem için kilo vermem gerekiyor bu sebeple su orucu tutacağım önce 3 gün tutup 10 saat ara sonra tekrar 3 gün tutup 10 saat ara ve en sonunda 15 gün tutup 15 gün ara vereceğim bunu bir süre tekrarlayacağım ve bunu sizinle paylaşacağım ve tavsiyeniz varsa verebilirsiniz her türlü bilgiye açığım

1. Gün 154.4 kilo Geldim
2. Gün 153.3 kilo Geldim
3. Gün 152.4 kilo Geldim

Bügün 3 Günü Bitirdim Şimdi 2 Gün Ara Verip Tekrar 3 Gün Tutacağım İlk Günden Sonra Açlık Hissetmedim Sadece Canım Yemek Çekti
2 Gün Ara Verdim Yeşillik Ağırlıklı Beslendim 16.11.2024 saat 22.55 te Yemekten Sonra 153.5 Kilo Geldim 3 Güne Tekrar Başlıyorum Hedefim 149 Kiloya Düşmek Eğer Hedefime Ulaşırsam 8 Günde 6 Kilo Kaybetmiş Olcam

2. günde sonuçlar

1. Gün 152.8 kilo Geldim
2. Gün 152.1 kilo Geldim

Son düzenleme:

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Mert ash
ben de 188 130 kiloyum su orucu denedim verdiğim 20 kilonun 15ini kolayca geri aldım uzun süreli bir şey yapmadığın sürece adam gibi veremezsin o kiloyu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca halsiz kalacağın için çalışıyorsan hayatını daha kötü etkileyecek okuyorsan okuduğundan bir şey anlamazsın su orucu bir denetmenle yapılmadığı sürece riskli

XGTT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Ateş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de 188 130 kiloyum su orucu denedim verdiğim 20 kilonun 15ini kolayca geri aldım uzun süreli bir şey yapmadığın sürece adam gibi veremezsin o kiloyu

ayrıca halsiz kalacağın için çalışıyorsan hayatını daha kötü etkileyecek okuyorsan okuduğundan bir şey anlamazsın su orucu bir denetmenle yapılmadığı sürece riskli
çok doğru söylüyorsun dediğin gibi gibi kilo verdikten sonra beselenmeme çok dikkat edeceğim bir işede gireceğim için çok daha fazla hareket edeceğim

Düzenli beslenme + spor yapmazsan verdiğin kiloyu hızlı geri alırsın
haklısın dediğin gibi sporda yapıp beslenememede çok dikkat edeceğim hedefim şubat ayına kadar 110 kilo ve altına düşmek sonrasında spor ve diyetle destekleyeceğim

• Beğen
Reaksiyonlar: Exe.

nawpor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
sezer ser
2 ameliyat sonrası su orucu = *nt*har . ağır 2 ameliyat geçiren biri olarak söylüyorum su orucu filan sakın başlama. şu anda olduğundan daha kötü duruma düşersin. Allah korusun.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,697
İsim
Muhammet Çağrı
Su orucu kastan kaybettiriyor kiloyu.Hiç gerek yok öyle şeylere nefsinize hakim olduktan sonra kolay.Bir öğün belirle ve günlük kardiyo yap.

XGTT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Ateş
Su orucu kastan kaybettiriyor kiloyu.Hiç gerek yok öyle şeylere nefsinize hakim olduktan sonra kolay.Bir öğün belirle ve günlük kardiyo yap.
Haklısın Dostum Fakat Şubat Ayı Gibi İşe Başlamam Gerek Ve 115 Kilonun Altına Düşmem Gerek Obür Türlü 3 Yıl İiçinde Belki Verebilirim Şuan 1 Gün Oldu

Exe.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Gökay Yıldırım
22 yaşındayım ve 155 kiloyum 2 sene içerisinde 2 ameliyat geçirdiğim için 55 kilo aldım ve şuan 155 kiloyum boyum 182 civarında artık hem hayatımı düzene sokmam hemde bir işte çalışabilmem için kilo vermem gerekiyor bu sebeple su orucu tutacağım önce 3 gün tutup 10 saat ara sonra tekrar 3 gün tutup 10 saat ara ve en sonunda 15 gün tutup 15 gün ara vereceğim bunu bir süre tekrarlayacağım ve bunu sizinle paylaşacağım ve tavsiyeniz varsa verebilirsiniz her türlü bilgiye açığım

1. Gün 154.4 kilo Geldim
Hocam selamlar ,ben aktif olarak ortalama 3 yıldır vücut geliştirme sporuyla uğraşıyorum ve sporun hep içerisindeyim .
Ben aç kalarak kilo vermenin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum açıkcası benim tavsiyem spor yaparak kilo vermeniz. Spordan kastım salona yazılıp ağırlık kaldırmak değil sadece. Akşamları parklarda cardio yapabilirsin vs. Bunun yanında beslenmene de önem verirsen günlük kalori açığı oluşturarak ve cardio yaparak sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsin bu durumda açlık kaynaklı mental olarak çöküş yaşamaz hemde daha sürdürülebilir bir süreçte kilo verebilirsin .

XGTT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Ateş
Hocam selamlar ,ben aktif olarak ortalama 3 yıldır vücut geliştirme sporuyla uğraşıyorum ve sporun hep içerisindeyim .
Ben aç kalarak kilo vermenin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum açıkcası benim tavsiyem spor yaparak kilo vermeniz. Spordan kastım salona yazılıp ağırlık kaldırmak değil sadece. Akşamları parklarda cardio yapabilirsin vs. Bunun yanında beslenmene de önem verirsen günlük kalori açığı oluşturarak ve cardio yaparak sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsin bu durumda açlık kaynaklı mental olarak çöküş yaşamaz hemde daha sürdürülebilir bir süreçte kilo verebilirsin .
Hocam Dediğin Şekilde Yapıcam Lakin Şubat Ayında İşe Girmem Gerek Bu sebepten Böle Bir Diyete Girdim Şubat Gibi Gİbi 100 Kiloya Düşünce akşamları Spor Salonuna Gidicem Daha Önceden 2 Yıl Parça Parca Fıtnness Geçmişim Var Kilom Çok Fazla Çıktı Ameliyatların Ötürü ve Ameliyatlarımdan Sonra 2 Yıl Dışarı Çıkmadım Dediğim Gibi 100 Kiloya Düşünce Şubat Gibi Dediğiniz Şekilde İlerliycem

• Beğen
Reaksiyonlar: Exe.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,675
İsim
Selim

1. Gün 154.4 kilo Geldim
Bu tarz şeyler size büyük zarar verir uzmanlarda önermiyor bunun yerine normal oruç tutup spor yapmalısın ara öğünler de meyve yulaf yiyerek açlık hissini bastırırsınız ama kesinlikle spor yapman şart yoksa sarkan deriler için yeni bir ameliyat olmak zorunda kalırsın

OrnFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berkant Mercan
Son 2 yılda, birer yıl arayla bir sağ, bir sol ayağımdan ameliyat geçirdim. Ameliyatlardan önce düzenli spor yapıyordum ve ilk ameliyata 70 kg ile girdim. Yürümeye başladığımda yaklaşık 85 kg civarındaydım; spor ve diyetle 2-3 ayda 70-71 kg’a indim. Diğer ameliyatımı ise Ocak ayında oldum ve şu anda yaklaşık 100 kg civarındayım. Şimdi toparlanmaya başladım ve dün diyete başladım.

Sana önerim, su orucu veya aralıklı oruç gibi popüler ama faydası tartışmalı yöntemlerle vakit kaybetmemen. Kilo vermek için asıl yapman gereken kalori açığı oluşturmak. Ancak bunu doğru şekilde yapmalısın.

Kalori açığını sadece yiyeceklerden kısmaya çalışırsan, vücut daha az kalori yakmak için güç tasarrufu moduna geçer ve metabolizmayı yavaşlatır. Bunun olmaması için kalori alımını iyi bir dengede tutman gerekiyor. Diyelim ki günlük 700 kalori açık oluşturman gerekiyor; bunun 500 kalorisini kardiyo ile yakmalısın.

Kendine uygun programı ve kalori hesabını yapmak için de ChatGPT gibi araçlardan kolayca yardım alabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: XGTT

XGTT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Ateş
Arkadalar Şuan Devam Ediyorum ve 153.3 Kilo Geldim

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz

1. Gün 154.4 kilo Geldim
2. Gün 153.3 kilo Geldim
3. Gün 152.4 kilo Geldim
Bu denli sorunum yoktu benim 83 kilodan 73 kiloya indim günde öğünümden kısarak ve yürüyüş yaparak fakat ona rağmen kas kütlemden de gitti bunu yaparken bu konuyu da unutmayın.

Top Bottom