Neler Yeni

Msi Mag 275QF vs Gamepower Sonic T80

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Kerem Eldes
Sakinliğimizi koruyalıııııım :D. Öteki konuda görüştük hocam sizinle, dedipim gibi bugün monitörlerin fiyatk düşecek. 4.000 TL civarına sağlam bir monitör alabilirsiniz.
Ödev teslimine 3 saat kaldı bitirmem lazım artık umarım büyük bir indirim kaçırmam ama ne olur ne olmaz acayip bir şey görürseniz bana yazma şansınız olur mu?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Ödev teslimine 3 saat kaldı bitirmem lazım artık umarım büyük bir indirim kaçırmam ama ne olur ne olmaz acayip bir şey görürseniz bana yazma şansınız olur mu?
Daha indirimler başlamaz zaten hocam. Akşam saatlerinde ortalık coşar ama. Ben size haber ederim görürsem güzel birşeyler.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Kerem Eldes
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Nihat Özşengezer
G274qpf mi sonic t80 mi, legion r27qe mi yoksa evnia m2n5500 mü? Hangisini alayım? Sadece uçuş simülasyonu için?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
G274QPF E2 mi düz mü ? Fiyat aralıkları nedir ? Şuan araştırmaya çok üşendim 🤦‍♂️.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Nihat Özşengezer
Hepsi düz e2
Mesaj otomatik birleştirildi:

Legion ile philips arasında kaldım da diğerlerinin de fiyatları cazibeli

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Hepsi düz e2

Legion ile philips arasında kaldım da diğerlerinin de fiyatları cazibeli
Lenovo kağıt üzerinde çok güzel duruyor, beğendim. Kronik arızası felan var mıdır bilemiyorum. 7.000 TL gösteriyor. Ama MSI G274QPF E2 modelini de tercih edebilirsin.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Ümit
Vallahi o kadar ayrıntılara giriyoruz benim tanidik casper monitor aldı 3800 liraya şu 200 hz olan varya ondan. efootbalda dünya sıralamasında 22. Sırada aynı şekil lolde en üst liglerde bazı şeyleri abartıyoruz sanki. yok ms yok msg yok hdr yok malzeme kalitesi.
Geçen mesela herkesin tavsiye ettiği lg ultragear aldim 2 gün dayanamadım monitörü hiç sevemedim iade ettim.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Kerem Eldes
G274QPF E2 mi düz mü ? Fiyat aralıkları nedir ? Şuan araştırmaya çok üşendim 🤦‍♂️.
E2 nedir 😅

Vallahi o kadar ayrıntılara giriyoruz benim tanidik casper monitor aldı 3800 liraya şu 200 hz olan varya ondan. efootbalda dünya sıralamasında 22. Sırada aynı şekil lolde en üst liglerde bazı şeyleri abartıyoruz sanki. yok ms yok msg yok hdr yok malzeme kalitesi.
Geçen mesela herkesin tavsiye ettiği lg ultragear aldim 2 gün dayanamadım monitörü hiç sevemedim iade ettim.
Kanka yok ya ben genelde hikayeli oyun oynadığımdan gözüme güzel gözüksün diye alıyorum, hobim ve stres atma yolum bu. Bunun için para veriyorum bilgisayara monitöre

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
E2 nedir 😅

Kanka yok ya ben genelde hikayeli oyun oynadığımdan gözüme güzel gözüksün diye alıyorum, hobim ve stres atma yolum bu. Bunun için para veriyorum bilgisayara monitöre
O MSI modellerinin sonunda E2 modelleri bide olmayan modelleri var diye biliyorum. Ondan sordum.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Kerem Eldes
O MSI modellerinin sonunda E2 modelleri bide olmayan modelleri var diye biliyorum. Ondan sordum.
farkları ne oluyor ki, ayrıca biri epey'de gamepower monitör için bu monitör 10 bit değil 8 bit yazmış. Yanlış bilmiyorsam gamepower ın dci p-3 sRgb cart curt değerleri daha iyi gözüküyor. Cidden anlamıyorum arada kaldım hangisi diye :/

Top Bottom