Neler Yeni

HEPSİJET MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ OLMAK

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,256
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Şimdi asgariye zam yapacaklar ekmek olacak 15 lira mazot olacak 60 lira bu seneye keşke diyeceğiz ah ah.
zam yapsınlar biraz daha borçlanayım zamma kadarda aldığım şeyin fiyatı artmadan borcu öderken cebime biraz daha fazla para kalsın öteki türlü 10 liraya aldığımız 15 olucak dediğin gibi.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,815
İsim
.
zam yapsınlar biraz daha borçlanayım zamma kadarda aldığım şeyin fiyatı artmadan borcu öderken cebime biraz daha fazla para kalsın öteki türlü 10 liraya aldığımız 15 olucak dediğin gibi.
Aga her sene daha çok borçlanıyoruz dibe gidiyoruz farkındaysan nasıl çıkacağız + ya

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,256
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Aga her sene daha çok borçlanıyoruz dibe gidiyoruz farkındaysan nasıl çıkacağız + ya
Çıkamayacağız + ya çıksak bile elimiz boş çıkarız anca ülkede borçlanmadan hiçbir şey yapamıyorsun ev değiştirmek istesen elinde nakit 1m bile olsa değiştiremezsin normalde motorlar ucuz olurdu şimdi kaliteli bi 250 lik motor 250-300k arası araba desen sıfır en az 1m.
Mesaj otomatik birleştirildi:

gittim kelepir bi scooter aldım kendime ayağımı yerden kessin diye krediyle falan yükseltirim onu seneye o zamana kadar ekipman tamamladım ekipmanlarada zam gelir diye.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,815
İsim
.
Çıkamayacağız + ya çıksak bile elimiz boş çıkarız anca ülkede borçlanmadan hiçbir şey yapamıyorsun ev değiştirmek istesen elinde nakit 1m bile olsa değiştiremezsin normalde motorlar ucuz olurdu şimdi kaliteli bi 250 lik motor 250-300k arası araba desen sıfır en az 1m.
Mesaj otomatik birleştirildi:

gittim kelepir bi scooter aldım kendime ayağımı yerden kessin diye krediyle falan yükseltirim onu seneye o zamana kadar ekipman tamamladım ekipmanlarada zam gelir diye.
Bende motor da yok aga + ya çıksak elimiz boş olsun yinede çıkalım aga - çok kötü ya tamamen insanın sırtına yük oluyor.

Mr.White

80+ Bronze
Bu ara konu hortlamışken başvurduktan sonraki aşamaları anlatayım.

Video attıktan sonra sizi arayıp dönüş yapıyolar yine aynı şekilde kendinizi tanıtmanız isteniyor.

Saatlik 100 ila 250TL arasında + KDV olacak şekilde ücretlerinin olduğu belirtiliyor (Bu kadar uçurum olması çok saçma) Yanaşmadım.

İşe girişinizden itibaren 2 ay sonunda bir şahış şirketi açmanız lazım (ilk 2 ay champs sizin yerinize hallediyor.)

Ev giderlerini KDV'nizden düşebiliyorsunuz. Bulunamayacak bir iş değil bana saçma geldi. o yüzden reddedeceğim.

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Eren n

Video attıktan sonra sizi arayıp dönüş yapıyolar yine aynı şekilde kendinizi tanıtmanız isteniyor.

Saatlik 100 ila 250TL arasında + KDV olacak şekilde ücretlerinin olduğu belirtiliyor (Bu kadar uçurum olması çok saçma) Yanaşmadım.

İşe girişinizden itibaren 2 ay sonunda bir şahış şirketi açmanız lazım (ilk 2 ay champs sizin yerinize hallediyor.)

Ev giderlerini KDV'nizden düşebiliyorsunuz. Bulunamayacak bir iş değil bana saçma geldi. o yüzden reddedeceğim.
sonradan bana da mantıklı gelmedi başvurmun iptali için mail attım champse

Mr.White

80+ Bronze
sonradan bana da mantıklı gelmedi başvurmun iptali için mail attım champse
Kuryelikte hadi bi nebze en azından 80+k fatura kesiyosun 1 sene değer de bunda çok mantıksız

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mehmet Ensar Pulcu

Bunlar senin kendi şirketi kurmanı vs istiyorlar . Bende bunlar arkadaşın başlıkta belirttiği şekilde hepsiburada müsteri temsilciğine aracılık ediyorlar falan sandım.

Mr.White

80+ Bronze
Bunlar senin kendi şirketi kurmanı vs istiyorlar . Bende bunlar arkadaşın başlıkta belirttiği şekilde hepsiburada müsteri temsilciğine aracılık ediyorlar falan sandım.
Yok hocam arkadaş tamamen kafasına göre bir şey anlatmış. Kısacası Şirketlerle freelancer'ları buluşturan bir platform gibi bir şey komsiyondan kazanıyolar sende iş buldum diye geziyosun :D bulaşmayın bence

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,256
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bende motor da yok aga + ya çıksak elimiz boş olsun yinede çıkalım aga - çok kötü ya tamamen insanın sırtına yük oluyor.
motoruda yeni aldım 1 ay oldu işte sırtımıza yük bine bine sırtımız koptu zaten uzun adam sağolsn

Muhammet Öztürk

80+ Bronze

ne alaka olduğunu anlamadım ama şahıs şirketi ile müşteri temsilciliğinin

Top Bottom