Neler Yeni

Yardım AJAZZ AJ159 PRO HAKKINDA

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet Muhsin
Beyler ne oluyur surekli driver sorunu var diyor millet 1 hafta icinde birisinden 1200 alacagim sıkıntılıysa eger vazgecicegim. Bilgisi Olan?

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Ben apex kullanıyorum driver sıkıntısı yasamadim

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Benim elime dün ulaştı 2 konu açtım sıkıntısıyla alakalı hala da çözemedim Ajazz'a mail attım bakalım yardımcı olabilecekler mi eğer olamazlarsa temudan iade isteceyeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet Muhsin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben apex kullanıyorum driver sıkıntısı yasamadim
Apex alirsam sari siteden alicam ama milet sanki 2000e aldi 1600 1700 civarindan inmiyor bide guven konusu var hadi guvenli sekilde siparis ediyim diyosun bu sefer ustune para koyuyor

RagnarLodbrok

80+ Bronze
İnternetten de bazı yerlere baktım hiç benim yaşadığım gibi bir sorun yaşayan görmedim. Tabii benim yaşadığım sorunu siz de yaşayacaksınız diye bir şey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet Muhsin
İnternetten de bazı yerlere baktım hiç benim yaşadığım gibi bir sorun yaşayan görmedim. Tabii benim yaşadığım sorunu siz de yaşayacaksınız diye bir şey yok.
Oda dogru win kac sizinli belki ondan kaynaklaniyor olabilr sonucta microsoftdan bahsediyoruz bende anlayamadim milletin apex ve pro karsilastirmasina bakiyorum ekran ihtiyaciniz yoksa pro diyir baskasina soruyorum bu sefer oda apexde basi modellrde gicirti sıkıntısı olmasa olmayan bi urun bulursan bence apex diyor bu gelen prolar eger iade sonrasi gelen urunler ise benim alacagim pronunda boyle olmasi yuksek cunku alacagim kisininde daha eline ulasmamis sehrim yakin diye mecbur ondan aliyorum bida obur insanlar gibi abarti bir fiyat vermedi elden alacagim insallah ben yaklasik 5-6 senedir bim mouse ile idare ediyorum yoruldum simdi iyi bi mouse alacagim diyip bu masue ilede ugrasirsamda artik dayanamayacagim hadi bu para benim icin kucuk bir para olsa neyse ama maelesefki maddi durumum guc yetiyor mousea musteri hizmetinize mesaj geldiginde benide bilgilendirir iseniz mutlu olurum.

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Oda dogru win kac sizinli belki ondan kaynaklaniyor olabilr sonucta microsoftdan bahsediyoruz bende anlayamadim milletin apex ve pro karsilastirmasina bakiyorum ekran ihtiyaciniz yoksa pro diyir baskasina soruyorum bu sefer oda apexde basi modellrde gicirti sıkıntısı olmasa olmayan bi urun bulursan bence apex diyor bu gelen prolar eger iade sonrasi gelen urunler ise benim alacagim pronunda boyle olmasi yuksek cunku alacagim kisininde daha eline ulasmamis sehrim yakin diye mecbur ondan aliyorum bida obur insanlar gibi abarti bir fiyat vermedi elden alacagim insallah ben yaklasik 5-6 senedir bim mouse ile idare ediyorum yoruldum simdi iyi bi mouse alacagim diyip bu masue ilede ugrasirsamda artik dayanamayacagim hadi bu para benim icin kucuk bir para olsa neyse ama maelesefki maddi durumum guc yetiyor mousea musteri hizmetinize mesaj geldiginde benide bilgilendirir iseniz mutlu olurum.
Win 10 kullanıyorum hocam ama onla alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü pcye usb bellekle format attım tekrar denedim yine çalışmadı. Cevap verdikleri zaman da tabii bilgilendiririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet Muhsin
Gordugunuz gibide sahibindende apex fiystlari boyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.500 e 2 3 tane var ama onlarda bana uzak hem bi yandansa param guvendesi yok

Ekler

• Screenshot_20241112_153426_sahibinden.jpg
    Screenshot_20241112_153426_sahibinden.jpg
    453.6 KB · Hit: 40
  • Screenshot_20241112_153357_sahibinden.jpg
    Screenshot_20241112_153357_sahibinden.jpg
    522.6 KB · Hit: 39
  • Screenshot_20241112_153319_sahibinden.jpg
    Screenshot_20241112_153319_sahibinden.jpg
    511 KB · Hit: 39

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
ben dün teslim aldım hemen açıldı bi sorun olmadı

Alıntıyı görüntüle

https://orders.epomaker.com/software/AJAZZ_setup_2.1.78.zip bu linkteki driverı indirip çalışıp çalışmadığını denememi istediler, indirdim kurulumunu yaptım mouse hala aynı sorunu çözmedi.

Alıntıyı görüntüleBu cevabı verdim kendilerine tekrar geri dönüş bekliyorum.
bunu dene https://www.a-jazz.com/en/h-col-118.html soldaki R olanı

Bilal539

80+ Silver
Başka bir bilgisayarda deneme şansın varsa birde öyle dene istersen emin olmak için

RagnarLodbrok

80+ Bronze
ben dün teslim aldım hemen açıldı bi sorun olmadı
Bende de başta sorun yoktu, driver indirdiğim zaman mouse çalışmamaya başladı ama şarj oluyordu ve sensöründeki yeşil, mavi, şarj ışığı vs. yanıyordu. Daha sonra driver tekrar silip kurdum hala çalışmamaya ve ışıkları yanmaya devam ediyordu, driver'ı tekrar kurduğum zaman ekrana model seçme yeri geldi orda pro modelini seçtiğimde cihaz bulunamadı hatası alıyordum sonra denemek için apex modelini seçtim, apex seçtiğim zaman driver sorunsuz kuruldu ancak mouse hala çalışmamaya devam etti ve bu sefer ek olarak ışıkları da yanmıyordu. Driver'ı sürekli sil kur yaptım her yaptığımda mouse'u otomatik olarak apex algılıyor ve hiçbir şekilde çalışmamaya devam ediyordu. En son kurulumumda mouse'u apex olarak da algılamadı ve şu an dock hariç hiçbir şeyi çalışmıyor mouse'un ve pcye kablo ile taktığımda pc mouse'u algılamıyor ancak dock'u taktığımda algılıyor.

Zaten yukarıda anlattığım sil kur yaptığım her seferinde onu yüklemiştim hocam ama çalışmadı yine de.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Bende de başta sorun yoktu, driver indirdiğim zaman mouse çalışmamaya başladı ama şarj oluyordu ve sensöründeki yeşil, mavi, şarj ışığı vs. yanıyordu. Daha sonra driver tekrar silip kurdum hala çalışmamaya ve ışıkları yanmaya devam ediyordu, driver'ı tekrar kurduğum zaman ekrana model seçme yeri geldi orda pro modelini seçtiğimde cihaz bulunamadı hatası alıyordum sonra denemek için apex modelini seçtim, apex seçtiğim zaman driver sorunsuz kuruldu ancak mouse hala çalışmamaya devam etti ve bu sefer ek olarak ışıkları da yanmıyordu. Driver'ı sürekli sil kur yaptım her yaptığımda mouse'u otomatik olarak apex algılıyor ve hiçbir şekilde çalışmamaya devam ediyordu. En son kurulumumda mouse'u apex olarak da algılamadı ve şu an dock hariç hiçbir şeyi çalışmıyor mouse'un.

Zaten yukarıda anlattığım sil kur yaptığım her seferinde onu yüklemiştim hocam ama çalışmadı yine de.
attığım linkle sizin kurduğunuz farklı galiba çünkü sürüm no değişik. bi de benim attığımı dener misinz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,346
Üyeler
160,835
Son üye
Doganbss