Neler Yeni

Ajazz Apex + Aula F75 aynı anda geldi ;)

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
BYsimiti
ulan aradığım ikili en sevdiğim rgb ışığı karışık

Oguz...

80+ Bronze
Bendede 500hz geliyor arası sıra hızlı bastığımda 1000hz geliyor nekadar doğru ölçüyor bilemem

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Mehmetcan İvrendi
İkiside elime aynı anda geldi. Testleri yaptım tek sıkıntı Klavyede Fn tuşuna bastığımda W ve kesme işareti olan tuşun aydınlatmarinda sıkıntı var. FN ye her tıkladığımda dediğim tuşlardan beyaz ışık geliyor. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam keyscaps'ları kaça aldınız???

Hocam şu apex'i kaldırın fotodan ya her görünce sinirlerim bozuluyor kupon gelsin 200-300TL ucuza alayım dedim ürün kalktı alamadım zaten😭

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
emir yapar
Arkadaşlar ESC solunda olan ışık kablolu kullanımda yanıp sönüyor normal mi bu? Bir de klavye çok tuhafıma gitti f5 tuşuna basıyorum yenilemiyor fn+f5 yaptırıyor illa.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,593
İsim
Kerem Çavuş
Arkadaşlar ESC solunda olan ışık kablolu kullanımda yanıp sönüyor normal mi bu? Bir de klavye çok tuhafıma gitti f5 tuşuna basıyorum yenilemiyor fn+f5 yaptırıyor illa.
Bir kısayolu vardır bende düzgün çalışıyor , kutu içeriğindeki bilgilendirici kısayol kağıdını bir incele halledersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkiside elime aynı anda geldi. Testleri yaptım tek sıkıntı Klavyede Fn tuşuna bastığımda W ve kesme işareti olan tuşun aydınlatmarinda sıkıntı var. FN ye her tıkladığımda dediğim tuşlardan beyaz ışık geliyor. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
keycapler yakışmış

Oguz...

80+ Bronze
Fn w yap. normal yanması fn shiftti galiba kapatıla biliyor şarj ışığından bahsediyorsan.birde solu değilde sağındaki olabilir mi

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
emir yapar
Fn w yap. normal yanması fn shiftti galiba kapatıla biliyor şarj ışığından bahsediyorsan.birde solu değilde sağındaki olabilir mi
Fn shift yapınca kapandı evet teşekkür ettim. Evet evet f1 ile esc arasında gitti geldi kafam, yorulduk :D

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Mehmetcan İvrendi
Vergisiz 86 tl aldım. :)
86TL nasıl hocam? Vay aw bı ben mi şu fiyatlara alamadım bir tek Klavye aldım oda vergi dahil toplam 700TL'ye geldi

-Hocam teşekkürler sinirlerimi tam bozdunuz tüm huzurunun içine sıçtınız
Neyse ben gidip LoL oynayacam😅

ErenMaiky

80+ Bronze
86TL nasıl hocam? Vay aw bı ben mi şu fiyatlara alamadım bir tek Klavye aldım oda vergi dahil toplam 700TL'ye geldi

-Hocam teşekkürler sinirlerimi tam bozdunuz tüm huzurunun içine sıçtınız
Neyse ben gidip LoL oynayacam😅

Top Bottom