Hocam keyscaps'ları kaça aldınız???İkiside elime aynı anda geldi. Testleri yaptım tek sıkıntı Klavyede Fn tuşuna bastığımda W ve kesme işareti olan tuşun aydınlatmarinda sıkıntı var. FN ye her tıkladığımda dediğim tuşlardan beyaz ışık geliyor. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bir kısayolu vardır bende düzgün çalışıyor , kutu içeriğindeki bilgilendirici kısayol kağıdını bir incele halledersinArkadaşlar ESC solunda olan ışık kablolu kullanımda yanıp sönüyor normal mi bu? Bir de klavye çok tuhafıma gitti f5 tuşuna basıyorum yenilemiyor fn+f5 yaptırıyor illa.
keycapler yakışmışİkiside elime aynı anda geldi. Testleri yaptım tek sıkıntı Klavyede Fn tuşuna bastığımda W ve kesme işareti olan tuşun aydınlatmarinda sıkıntı var. FN ye her tıkladığımda dediğim tuşlardan beyaz ışık geliyor. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Fn w yap. normal yanması fn shiftti galiba kapatıla biliyor şarj ışığından bahsediyorsan.birde solu değilde sağındaki olabilir miArkadaşlar ESC solunda olan ışık kablolu kullanımda yanıp sönüyor normal mi bu? Bir de klavye çok tuhafıma gitti f5 tuşuna basıyorum yenilemiyor fn+f5 yaptırıyor illa.
Fn shift yapınca kapandı evet teşekkür ettim. Evet evet f1 ile esc arasında gitti geldi kafam, yoruldukFn w yap. normal yanması fn shiftti galiba kapatıla biliyor şarj ışığından bahsediyorsan.birde solu değilde sağındaki olabilir mi
86TL nasıl hocam? Vay aw bı ben mi şu fiyatlara alamadım bir tek Klavye aldım oda vergi dahil toplam 700TL'ye geldiVergisiz 86 tl aldım.
86TL nasıl hocam? Vay aw bı ben mi şu fiyatlara alamadım bir tek Klavye aldım oda vergi dahil toplam 700TL'ye geldi
-Hocam teşekkürler sinirlerimi tam bozdunuz tüm huzurunun içine sıçtınız
Neyse ben gidip LoL oynayacam
Reis ayıp olmuyor mu beni niye gizlice kayda almışsınız