Fantastiktürk
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Vergi dahil kaç?
yanına farklı ürün eklemeniz gerekecek minimum sipariş tutarınız 670₺ ise. bazı hesaplarda 410₺. tek bu ürün 700₺ civarında olur sanırım vergiyle.Vergi dahil kaç?
Mikrofon F/P olarak güzel. 5 senedir kullandığım bir ürün. ses kartıyla ilgili bişey diyemem.Sesi nasıldır , Alınır mı?
ben ikisinide aldım. tercih sizin. hangisine ihtiyacınız varsa onu alın.Aula F75 mi bu mu aula 1 tane var
Ses kartından pek hayır beklemenizi önermem, dandik bir şeye benziyorBM800 ben aktif olarak kullanıyorum. F/P olarak güzel. Yanındaki ses kartı ile ilgili fikrim yok.
Aula al bence tr'de zaten ucuza bm800 temin edebilirsiniz, aula fiyatı değişti mi temin edemezsinizAula F75 mi bu mu aula 1 tane var
tek başına 675Vergi dahil kaç?
bakalım nasıl bişey gelecek. gelsin bi inceleme yapılır buna.Durduk yere aldık bakalım![]()
Hocam şehir neresi, çünkü yani bu ses kartı yerine 2. el bir ses kartı çözülebilirdi sanki. Ne amaçla kullanacağınızı bilmiyorum o ayırbende çok merak ediyorum hocam. asıl amacım sadece ses kartı ve xlr kablo almaktı. böyle görünce dayanamadım bunu aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yorum yok sonuçta bi risk bu. iade alırız ama bence sorun yaşamayız o konuda.
valla forum + temu çok fena bir yer anlamıyorum ki çinlilerin iade ürünlerini mi alıyoruz bu kadar nasıl ucuz gerçi kaliteyi görmedik amaDurduk yere aldık bakalım![]()
aldınız mı hocam sizde? hayırlı olsunvalla forum + temu çok fena bir yer anlamıyorum ki çinlilerin iade ürünlerini mi alıyoruz bu kadar nasıl ucuz gerçi kaliteyi görmedik ama