Neler Yeni

Razer barracuda x 2022 kötümü?

XEKO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
YONDAİME
Hs80 aktif olarak kullanıyorum sadece oyun icinse cloud 3 fakat genel kullanım içinse hs80
hs80 indirime felan girdimi hiç ne kadar oldu fiyatı bütçe yetmesse cloud 3 alırım büyük ihtimal

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,783
İsim
Emir
hs80 indirime felan girdimi hiç ne kadar oldu fiyatı bütçe yetmesse cloud 3 alırım büyük ihtimal
Hs80 itopyada genelde 2.4 2.5k civarlarindaydi fakat su an stok olmadigi icin fiyatini yuksege cekmisler.Onun icin cloud 3 almaniz daha iyi olur

XEKO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
YONDAİME
Hs80 itopyada genelde 2.4 2.5k civarlarindaydi fakat su an stok olmadigi icin fiyatini yuksege cekmisler.Onun icin cloud 3 almaniz daha iyi olur
indirime girdiğinde net hs80 alacağım ama girmesse cloud 3 ozaman saolun

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,148
İsim
Furkan Görür
bugün 10 saat falan kullandım.

Dip ses yok
Kulak ağrıtma yok
O dongle ile şeyi de yaşamıyorum

BN0'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Adugan B
Şuan kullanıyorum hiç bir sorunu yok sadece bendekinin ses tekerleğinde hafif boşluk var o da bana öyle denk geldi sıkıntı olmayacağından değişime yollamadım. Kendi özel 7.1 uygulaması var ücretsiz ve ücretli 2 adet ücretsizi kullanıyorum ben CS / Valoda gayet yeterli ücretli uygulamayı deneme sürümü verdiğinde kullanmıştım çok güzeldi o da eğer FPS oyunlarını sürekli oynuyorsanız tercih edebilirsiniz onu da mikrofon olarak bu fiyat bandında diğer kulaklıklardan daha üstün olduğunu düşünüyorum gram ayar yapmadan kullanıyorum g733 kullanan arkadaşlarım günlerce ayar çekmeye çalışıp aynı seviyeye alamadı benim sesimle.

XEKO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
YONDAİME
Şuan kullanıyorum hiç bir sorunu yok sadece bendekinin ses tekerleğinde hafif boşluk var o da bana öyle denk geldi sıkıntı olmayacağından değişime yollamadım. Kendi özel 7.1 uygulaması var ücretsiz ve ücretli 2 adet ücretsizi kullanıyorum ben CS / Valoda gayet yeterli ücretli uygulamayı deneme sürümü verdiğinde kullanmıştım çok güzeldi o da eğer FPS oyunlarını sürekli oynuyorsanız tercih edebilirsiniz onu da mikrofon olarak bu fiyat bandında diğer kulaklıklardan daha üstün olduğunu düşünüyorum gram ayar yapmadan kullanıyorum g733 kullanan arkadaşlarım günlerce ayar çekmeye çalışıp aynı seviyeye alamadı benim sesimle.
bilmiyorum ilk başta kararlıydım soğudum kulaklıktan bunları görünce hs80 daha cazip geldi

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
can
Gecen indirimden alanlar sari sitede vrya baska yerlerde satiyorlar onlardan birsi de benim mesela.Bu arada wireless sart degilse cloud 3 alin daha iyi olur sizin icin
Yaptığın şey etik değil bari açık açık yazma dostum :)

BN0'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Adugan B
bilmiyorum ilk başta kararlıydım soğudum kulaklıktan bunları görünce hs80 daha cazip geldi
Hocam bütçenize de bağlı ben olsam HS80 Wireless yerine SteelSeries A7+ veya 7P+ alırdım sizi tatmin de etmesi lazım alırken ben aldığım sıralarda Barracuda X hem yeni çıkmıştı hem fiyat olarak akranlarından uygundu.

XEKO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
YONDAİME
Hocam bütçenize de bağlı ben olsam HS80 Wireless yerine SteelSeries A7+ veya 7P+ alırdım sizi tatmin de etmesi lazım alırken ben aldığım sıralarda Barracuda X hem yeni çıkmıştı hem fiyat olarak akranlarından uygundu.
max bütçe 3500

XEKO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
YONDAİME
O zaman önceliğinize bağlı hocam Kablolu mu Kablosuz mu istiyorsunuz HS /80 Kablosuz 5K bandında
hocam bende onda kararsızım işte kablolu mu alsam kablosuzmu aklımda hs80 kablolu cloud 3 vardı barracudada var ama ona çok ısınamadım niye bilmiyorum barracudada 7.1 uygulamayla geliyor o içimi rahatsız etti full oyun için alıcam çünki kulaklığı

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,686
İsim
1
bana güvenin barracuda x alın

Top Bottom