Neler Yeni

Yardım AULA F75 Işığı Yanıyor Ama Tuşlar Basmıyor

EgeKrml

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ege kırımlı
Merhaba arkadaşlar yen, aula f75 aldım ilk kurduğumda tuşlar basıyordu ama şimdi basmıyor ışığı ayarlanabiliyor driverden ışıklarda sıkıntı yok ama dediğim gibi tuşlar basmıyor yardım

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,165
İsim
yusuf ecer
Aynı durumu biri daha yaşadı resetle çözmüştük.
1731671224371.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

@EgeKrml

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,165
İsim
yusuf ecer

Gurkanpiro

80+ Platinum

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben de birilerine monitör aldırınca monitör menüsü konusunda bu sorunu yaşıyorum. 1 değil 3 değil 10 değil belki kaç defa...

Adama HDR'ı açma diyorum açıyor, yanlıs açtın diyorum dinlemiyor. Sonra gidip konu açip renkler gri oldu param boşa gitti diyor... Belki aynı şeyi 5 defa anlatıyorum 5 sefer uygulamıyor 5.de oldu teşekkürler diyip çekip gidiyor.
Diyorum ki sRGB açma, açıyor. X monitör çok daha canlıydı berbat bu monitör diyor. Yine o ayarı kapatmak için aynı şeyi sayfalarca yazmam gerekiyor.
Strobe açma diyorum açıyor. Sonra parlaklık düşük renkler cansız diyor. Devamını biliyorsunuz.
Bu monitörün ayarları kitli diyor. Ya bak bu ayarları kontrol et, bunlar kısıtlıyor diyorum. Baktım olmadı diyor ama ben biliyorum bakmadı/hepsine bakmadı. Sayfalarca yaz en sonunda en başta dediğimi düzgün deneyip çöz...

Çok çok çok yoruyor bu süreçler insanı. TR'de milyonluk Youtube kanallarının veremediği (vermediği) hizmeti buradan anında veriyoruz. Parasıyla alamaz. Bir de bir ton bunlarla uğraşıyoruz. Değer bilmemek bu gerçekten.

Ek not: Sıkıntı insanların bilmemesi değil dinlememesi. Burada konu sahibine laf atmadım gayet normal çözümüşler. Dert yandım sadece 😅

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,165
İsim
yusuf ecer
Ben de birilerine monitör aldırınca monitör menüsü konusunda bu sorunu yaşıyorum. 1 değil 3 değil 10 değil belki kaç defa...

Adama HDR'ı açma diyorum açıyor, yanlıs açtın diyorum dinlemiyor. Sonra gidip konu açip renkler gri oldu param boşa gitti bu aldırdı diyor... Belki aynı şeyi 5 defa anlatıyorum 5 sefer uygulamıyor 5.de oldu teşekkürler diyip çekip gidiyor.
Diyorum ki sRGB açma, açıyor. X monitör çok daha canlıydı berbat bu monitör diyor. Yine o ayarı kapatmak için aynı şeyi sayfalarca yazmam gerekiyor.
Strobe açma diyorum açıyor. Sonra parlaklık düşük renkler cansız diyor. Devamını biliyorsunuz.
Bu monitörün ayarları kitli diyor. Ya bak bu ayarları kontrol et, bunlar kısıtlıyor diyorum. Baktım olmadı diyor ama ben biliyorum bakmadı/hepsine bakmadı. Sayfalarca yaz en sonunda en başta dediğimi düzgün deneyip çöz...

Çok çok çok yoruyor bu süreçler insanı. TR'de milyonluk Youtube kanallarının veremediği (vermediği) hizmeti buradan anında veriyoruz. Parasıyla alamaz. Bir de bir ton bunlarla uğraşıyoruz. Değer bilmemek bu gerçekten.
Bu tarz forumlar zaten benim gözümde araştırmayı sevmeyen, üşenen insanlara araştırmacı insanların yardım ettiği yer :D Google'a 2kelime yaz çıkmıyor mu ingilizce yaz illa çıkıyor :D Tarayıcı gibi kullanıyor çoğu insan. Ben veya siz de doğuştan bilmiyosunuz bazı şeyleri zaten :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,722
Üyeler
163,707
Son üye
legnikaaaa
Top Bottom