Bilgim yok valla bende sonradan farkettim kutuda yazıyordu ürünün altına baktım oradaydı qrBen amazondan aldım bugün geldi bende tek qr var trt bandrol olan
Bilgim yok valla bende sonradan farkettim kutuda yazıyordu ürünün altına baktım oradaydı qrBen amazondan aldım bugün geldi bende tek qr var trt bandrol olan
D smart etiketi yok barkod da yokarkadaşlar bir bakın amazondan aldığımızda d smart varsa ona göre alacağız biri de tam net olarak var ya da yok diyemiyor lütfen rica ediyorum birisi denesin artık
Boxun altında barkod yok dış kutu üzerinde de dsmart go ile alakalı bir etiket yok
önceki birkaç sayfada boxta hediye olduğu net bir şekilde belirtildi. ben amazondan box aldım ve vararkadaşlar bir bakın amazondan aldığımızda d smart varsa ona göre alacağız biri de tam net olarak var ya da yok diyemiyor lütfen rica ediyorum birisi denesin artık
Bunların lisansı yok, Google tv bile yok. Çakma bir android sürümü var. Netflix prime video vs 480p açar.10dakka indirime girdi hemen tükendi kredi iadesi ile aldım next kadar sağlam değildir herhalde
300 tl kredi verdi
Alıntıyı görüntüle
Sizde de D-Smart go'da sol taraf biraz eksik mi? Film oynarken vs sorun yok ama menü biraz eksikBen amazon satıcıdan aldım, qr kod mevcut, çalışıyor.
hybrit bufalo almıştım güzeldi yıllar önce.Bunların lisansı yok, Google tv bile yok. Çakma bir android sürümü var. Netflix prime video vs 480p açar.
Sizde de D-Smart go'da sol taraf biraz eksik mi? Film oynarken vs sorun yok ama menü biraz eksik
Anten derken? Widevine lisansı olmadan Netflix prime video vs düzgün izlenmiyor en fazla 480p olur haberiniz olsun.hybrit bufalo almıştım güzeldi yıllar önce.
zaten anten yok bence sıkıntı yaşatmaz öyle.